Palaz,"Gönen´in 15 yılı heba oldu"

Palaz,

Gönen, Millet İttifakı Başkan Adayı İbrahim Palaz gecede 3-4 kırsal mahalle ziyareti yapıyor

Gönen´de Millet İttifakının CHP li Başkan Adayı İbrahim Palas yaklaşık 30 gün kalan yerel seçimler için tempo yükseltti.

Gündüzleri ilçe bazındaki çalışmalarını bire bir temasla sürdüren İbrahim Palaz akşamları çıktığı kırsal mahalle ziyaretlerinde 3-4 mahalle konuşması ile alan çalışmalarındaki popülaritesini koruyor.

Palaz ve ekibi yaklaşık 90 kırsal mahallesi bulunan Gönen´de gündüzleri ilçe merkezi ziyaretlerini akşamları kırsal´da 3-4 mahalle ziyareti ile tempo yükseltirken bir süredir dağ bölgesindeki çalışmalarını akşam Bandırma hudutlarındaki Killik, B. Soğuklar ve K. Soğuklar mahallerine taşıdı.

/resimler/2019-2/28/1115263901979.jpg

Ziyeret ettiği kırsal mahallelerde gördüğü ilgi dolayısı ile morali yüksek olan Palaz gittiği mahallelerde sıcak karşılamanın ardından sıcak çay sohbeti sürerken söz alıp konuşmaya başlayınca vatandaşın çay karıştırmayı bırakıp başkan adayını dinlemek için dikkat kesilmeleri gözden kaçmadı.

Gönen Millet İttifakı Başkan adayı CHP li İbrahim Palaz, yaptığı konuşmada gerek ilçe merkezi gerekese kırsaldaki mahallelerin tümünde ayak izi ve sıcak dostluklarının bulunduğunu, siyasette 5 yıldır Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olarak görev yapması nedeni ile yaptığı gözlemlerini  anlatırken Gönen´in AK Parti yönetimleri ile 15 yılının boşa geçmiş, heba olmuş yıllar olarak değerlendirdi.

/resimler/2019-2/28/1138382678750.jpg

Ak Parti Belediyesinin son 5 yılının Büyükşehir Belediyeciliği ile kalkınan uçan belediyeler kategorisinde Gönen´in esamesinin okunmadığını vurgulayarak beklentileri karşılamanın birlik ve beraberlik içinde çalışıp insanların yaşamına dokunmakla mümkün olacağını, oysa bunların iç kavgalarından, hizmete ayıracak zamanları kalmadığını söyledi.

Millet İttifakı Gönen Başkan adayı Palaz özellikle büyükşehir´e geçiş ile birlikte sisteme yabancı olan Ahmet Edip Uğur´un bütçe yapılanmasındaki tutarsızlığın Balıkesir´in kalkınma hamlesini başlarken bitirdiğini vurgulayarak, Ahmet Edip Uğur ve kendisinden sonra göreve atanan Zekai Kafaoğlu´nun Balıkesir´i hayal kırıklığına uğratan bir borçlanma içine soktuklarını söyledi.

Palaz, Büyükşehir´in Baski yönetimi ile kırsal mahallelerden %50 düşük su bedeli alınması önerilerine itibar edilmediğini, oysa kırsal mahallelerin mevcut şebeke sistemlerinin kendi olanakları ile yapıldığını, Baski´nin hiçbir katkı ve emeği bulunmadan günlük rayiç üzerinden tahsilat yapmasının etik olmadığını vurguladı.

Palaz´ın kırsal alan ziyaretlerine başta Milletvekili Namık Havutça olmak üzere ilçe başkanı, ilçe yönetim kurulu, Gençlik kolları ve Belediye Meclis üyesi adayları katıldı.

/resimler/2019-2/28/1146364250735.jpg



Anahtar Kelimeler: Palaz Gönen yılı heba oldu
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı