PALAZ'ın MAHALLE MUHTARLARI BULUŞMASI

PALAZ

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz "Pandemi sürecinde hizmetten geri durmadık…"

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Belediye Meclis Toplantı Salonunda Covid-19 Tedbirleri kapsamında merkez mahalle muhtarları ile bir araya gelerek gündeme dair konular ve göreve geldiği günden bugüne yapılan ile 2021 yılı içerisinde yapılması planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Toplantıda Belediye Başkanı İbrahim Palaz’ın açıklamada "Pandemi sürecinde hizmetten geri durmadık…

Pandemi sürecinde çeşitli sıkıntılar yaşadık personel bakımından ve gelirler bakımdan çalışma alanlarımız ve şartlarımız çok zorlaştı. Ama bizler bu süreçte Reşadiye Mahallemizin tüm yollarını parke taş olarak bitirdik. İlçe merkezinde çocuk parklarımızın sayılarını arttırmaya devam ediyoruz. Hüseyin Tümer Caddesinde, Reşadiye Mahallemiz Kuva-i Milliye Caddesinde ve Tırnova Mahallemiz Balya Caddesinde çevre yolu düzenlemeleri gerçekleştirdik. Başkan Palaz; Yine uzun yıllar önce tesis edilen büyüyen ve gelişen şehrin yükünü kış aylarında çekemeyen ve vatandaşlarımızı mağdur etmeye devam eden yağmur suyu atık su kanalizasyon hatları gelecek yıllar hesaplanarak yenileniyor. Eski hatlar ile birlikte hizmet verecek olan yağmursuyu şebekelerine yeni hatlar ilave ediyoruz her yağmurda çeşitli bölgelerimizde yaşanan su baskınlarını tamamen ortadan kaldırıyoruz."

 ALTYAPIYA BÜYÜK YATIRIM YAPIYORUZ

Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından şehir merkezinde yaklaşık 2.km bulan yağmur suyu kanalizasyon hattı yapımı aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda ilk etapta Gündoğdu Mahallemiz Pazar Yeri Mevkiinde yoğun yağmurlarda su birikmelerinin önüne geçmek amacıyla Pazar yeri ve adliye bölgemizdeki altyapı hatlarımızı yeniledik. Akabinde ise Kurtuluş Mahallemiz Şener Uğur Sokaktan başlayan Malkoç Mahallemiz ile devam eden altyapı hat yenilemesi Plevne Mahallemiz meydanında tamamlanmış olacak ve bu çalışmalar neticesinde tüm altyapı şebekeleri birbirine bağlanarak şehrimizin adeta Aort damarı haline gelen kanalizasyon hatları tamamen yenileniyor. Yine Kurtuluş Mahallemizin bir başka bölgesi Kaplıcalar Cad. Şehit Zeki Aydemir Cad. Pazar Cad. 107, 108, 119, 120, 160 Sokaklarda ekiplerimiz altyapı yenilemesini tamamladıktan sonra parke taş çalışmaları yapacağız. Başkan Palaz “2021 Bizim yatırım yılımız olacak demiştik ve yeni yılda çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Şehrimizin geleceğine yatırım olarak görülen altyapı yenileme çalışmamız şehrimizin yağmur suyu ve atık suyunun kanalizasyondan ayrı olarak sorunsuz şekilde arıtma tesislerine kadar ulaşması demek oluyor ve bu yenileme sayesinde yıllardır Plevne, Malkoç ve Kurtuluş Mahallelerimizde yaşanan su baskınlarının tamamen önüne geçeceğiz ”dedi. 

SOSYAL BELEDİYECİLİKTEN GERİ KALMADIK

Başkan Palaz; "Sosyal Belediye olgusundan hiç uzaklaşmadık tam tersine göreve geldiğimiz günden bu yana ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her ihtiyaçlarına cevap vermeye özen gösterdik. Medikal malzeme yardımları, ev tadilatları, ev temizlik hizmetleri, cami temizlik, mahalle tuvaletleri temizlikleri, Soba, gıda ve yakacak yardımları ile ihtiyaç sahibi yoksul ve özel vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmadık."

Belediye Başkanı İbrahim Palaz, “Değerli muhtarlarım, mahalle temsilcilerim sizler ile sık sık araya gelmeye özen göstereceğiz her zaman halkımızın hizmetindeyiz tüm yaşadığımız zorluklara rağmen anlayışınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.



Anahtar Kelimeler: PALAZ' MAHALLE MUHTARLARI BULUŞMASI
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false