Panç, Büyükşehir´de Panter gibi

Panç, Büyükşehir´de Panter gibi

Panç´tan, AKP´li iki meclis üyesine eleştiri ?Büyükşehir meclisinde, Bandırma´da uygulanan su ücretlerinin düşürülmesi konusunda ağızlarını açmıyorlar?

    Paşakent Kültür Merekezi Projesi "Whats  App" mesajından ibaret

Bandırma Belediye Meclisi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi Dr. Selim Panç, Bandırma Belediye Meclisi´nin şubat dönemi toplantısında gündem dışı bir konuşma yaparak, Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi´nde, BASKİ´nin, ilçelere farklı olarak uyguladığı su ücretlerinin gündeme geldiğini belirtti.

Panç, bu toplantıda, Bandırma dahil tüm ilçelerin su ücretlerinin aynı olmasının önerildiği halde kabul görmediğini vurgularken, ?Bu toplantılarda bulunan Bandırma belediye meclisinin AKP´li üyeleri Yılmaz Özdemir ve Sabri Külcü, ne yazık ki, Bandırma´da kullandığımız su konusunda indirim yapılmasını savunmadılar. Bu konuda ağızlarını bile açmadılar? dedi.

Panç, Paşakent Mahallesi´nde 15 yıl boş durduktan sonra yeniden projesi hazırlanan kültür merkezinin de kapasitesi ve bölümleri açısından Bandırma´nın ihtiyaçlarına yanıt vermekten uzak olduğunu öne sürdü.



Anahtar Kelimeler: Panç Büyükşehir Panter gibi
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli