Panç, "Büyükşehir'in hiçbir katkısı yok"

Panç,

CHP Bandırma İlçe Başkanı Panç: “Halkımız ilk seçimde sandıkta AKP’ye kırmızı kart gösterecek”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç, “İlk genel seçimde vatandaşlarımız, ülkeyi çok kötü yöneten Adalet ve Kalkınma Partisi’ne kırmızı kart gösterecektir” dedi.

CHP’li Bandırma Belediyesi’nin, Tolga Tosun başkanlığında kente yeni yatırımlar ve hizmetler sunmak için çaba harcadığına işaret eden Panç, “Şimdi sırada Malta Deresi projesi var. Bu proje, Eskişehir’deki projeler gibi örnek bir proje olacaktır. Belediyemiz, Bandırma’yı marka kent yapmak için çaba harcıyor” dedi.

Eti Maden İşletmelerine, bor uç ürünleri üretimi fabrikası için belediye şantiyesi arsasının 105 milyona satılmasının doğru bir karar olduğuna işaret eden Panç, “Bu fabrikayı Kütahya ve Eskişehir de istiyordu. Şimdi Bandırma’nın olmak üzere. Bunu eleştirmek yerine mutluluk duymak gerekir. Kaldı ki bu satış özel kuruluşlara değil, devletten devlete gerçekleşmektedir” diye konuştu.

Panç, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin artık yetersiz kaldığını, Bandırma’ya 400 yataklı yeni bir hastane gerektiğini belirtti.

CHP İlçe Başkanı Selim Panç, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin, 2014 yılından bu yana Bandırma’ya hiçbir ciddi katkısı olmadığını öne sürdü. ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: "Büyükşehir' hiçbir katkısı "
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı