Panç, Partisinin Balkan seçimleri için Ankara'da

Panç, Partisinin Balkan seçimleri için Ankara

Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın da konuşmacı olarak katıldığı Atatürk’ü Anmak ve Anlamak konulu toplantıya katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma İlçe Başkanı Dr.Selim Panç partisinin Balkan masasının Parti Genel Merkezinde düzenlediği, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın da konuşmacı olarak katıldığı Atatürk’ü Anmak ve Anlamak konulu toplantıya katıldı.

Toplantı hakkında bilgi veren Dr.Selim Panç, Cumhuriyet Halk Partisi Balkan Masasının düzenlediği, konferans sonrasında, 41 ilden gelen 155 Balkan Masası temsilcileri ile Balkan Masası Başkanı ve genel Başkan yardımcısı Faik Öztrak Başkanlığında toplantı yapıldı.

Oldukça faydalı geçen toplantı ardından açıklamada bulunan Başkan Dr. Selim Panç;  “Balkanlarda yaşayan Türkler ile ilişkilerin geliştirilmesi, kardeş il ve ilçelerin oluşturulması, aynı zaman da Türkiye ‘de yaşayan Balkan göçmeni hemşerilerimiz ile diyaloğun daha da arttırılması, işbirliği yapılması, Türkiye'de olan Balkan Dernekleri ile ortak projeler oluşturulması ve hemşerilerimizin partimize olan ilgisinin arttırılması, siyasi hayatta da daha aktif olmaları için teşvik edici çalışmaların yapılması kararları alındı“ dedi.



Anahtar Kelimeler: Partisinin Balkan seçimleri Ankara'
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı