Pandemi günlerinin tek adresi

Pandemi günlerinin tek adresi

Erdek'te iş yerleri kapanınca, Çiçek Pide, Cantık, Lahmacun salonu paket servisinin vazgeçilmez adresi oldu.

Koronavirüs ile mücadele günlerinde umuma açık yerlerin kapatılması ile paket servisi yapan pide lahmacun salonlarına baş kaşıyacak zaman kalmadı.

Erdek Pazar meydanında faaliyet gösteren Çiçek Pide, Cantık, Lahmacun salonu, salon faaliyetini nokyalayarak paket servisine geçmesi hem iş haçmi açıldı, hemde günlük yemek ihtiyacını karşılamak isteyenlerin ihtiyaçlarını giderecek mekan oldu.

Çiçek Pide, özel odun fırında hazırlanan çeşit çeşit pideler, lahmacunlar, cantıklar "Alo Paket" servisi ile en kısa sürede adreslerine ulaşması işletmenin ünlü ustası Bülent Ustayı yorsa'da ülkede yaşanan zor günlerden el birliği ile verilecek mücadele ile çıkılacağına olan inancı yorgunluğunu aldığını söyledi.

Çiçek Pide'nin ünlü Ustası, Bülent Usta; Pandemi sürecinde özellikle güvenlik güçlerine verdikleri hizmetin büyük önemi olduğunu, bu nedenle bir görev olarak baktığı söyledi.

Çiçek Pide ve çeşitleri noktasında odunlu pide fırınlarının 7/24 çalıştığını özellikle sokağa çıkma sürecinde Erdeklilerin 0 266 835 14 03 ten verecekleri siparişlerin konutlarına dek ulaştırıldığını söyledi. 



Anahtar Kelimeler: Pandemi günlerinin adresi
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı