Panelinde ?çevre? paneli Kuşcenneti

Panelinde  ?çevre? paneli Kuşcenneti

Panelde Olcayto, Dalyancı ve Akdemir konuşacak

 

?27. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali? kapsamında ?çevre? paneli de yer alacak.

/resimler/2016-5/24/0134487400785.jpg

28 Mayıs 2016 günü, ?Medya Diliyle Çevre? ismi altında, belediye nikâh salonunda, saat 14.00´te başlayacak olup, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti(TGC) Balıkesir Temsilcisi Önder Balıkçı´nın yönetiminde gerçekleşecek panele TGC Başkanı Turgay Olcayto, TGC Genel Sekreter Yardımcısı Niyazi Dalyancı ve Evrensel Gazetesi İzmir bürosu muhabiri, ?HAYAT´ın Sesi Televizyonu, ?Çepeçevre Yaşam? programı yapımcısı ve sunucusu Özer Akdemir konuşmacı olarak katılacak.

Bandırma sınırları içinde yer alıp, Avrupa Konseyi tarafından sulak alanlara verilen A sınıfı diplomayla ödüllü bulunan Kuşcenneti Milli Parkı´nın korunarak gelecek kuşaklara bırakılması amacıyla 1987 yılından beri gerçekleşen festival, ülkemizde çevreyi ele alan tek festival olarak tanınıyor.

?27. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali´nin program tanıtım kitapçığında, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti´nin katkılarıyla düzenlenecek ,?Medya Diliyle Çevre? paneliyle ilgili olarak şöyle yazıldı:

?Dünyanın daha temiz bir duruma gelmesi ve çevre duyarlılığının oluşabilmesi için toplumsal bir tepki ve hareketin ortaya konulması gerekmektedir. Halkın sesi, gözü ve kulağı olan medya, bu konuda önemli bir güçtür. Medya, hiçbir etki altında kalmadan, çevreyle ilgili sorunlar hakkında hem halkı bilinçlendirmeli, hem de halkın bu sorunlarla ilgili tepkisini ortaya çıkarmalıdır. Konuklarımızın, bu konudaki görüşlerini ilgiyle dinleyeceksiniz.?

 



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli