Panormos`un Kardeleni Ankara`da açtı.

 Panormos`un Kardeleni Ankara`da açtı.

Şair yazar Tülay Önder, Cemal Süreyya Kitap kulübündeki imza töreninde Şiir dostları ile buluştu.

"Panormos`un Kardeleni" Bandırma`dan sonra Ankara`da şiir gönüllüleri ile buluştu.

8 Mart Kadınlar gününde Bandırma`da okurları ile buluşan "Panarmos Kardeleni" 9 Mayıs Cumartesi günü de Ankara`da şiir dostları ile buluştu. Şair yazar Tülay Öter Önder`in Sıhhıye Toros sokaktaki Cemal Süreyya kulübü Kitap evindeki imza günü, Bandırma da olduğu gibi şiir dostları tarafından dolup taştı.

Yazar Tülay Öter Önder, Sıhhıye`deki imza etkinliğinde yine en güzel şiirlerini dostları için seslendi ve bol bol alkış topladı.

Yazar Tülay Öter Önder "Katılımlarınızdan dolayı tüm dostlarıma, aileme ve şiir severlere gönül dolusu sevgiler sunarım. Büyük bir duygu yoğunluğu yaşadım. bu gün ve onur duydum. Ben şiirler yazarken kendimce ,ne çok şiir yürekli dostlar biriktirmişim meğer. Genç, yaşlı, orta yaşlı ve çocuk şiirler okuduk, ağladık, güldük."

"İmzamın böylesi büyük ustanın CEMAL SÜREYA adı ile anılan bir kitap evinde oluşu apayrı mutluluk oldu benim için. Şiir yine hece atışları olan yürekleri buluşturdu. İyi ki varsınız dostlarım. Sevgiyle ve şiirle kalın mısra yüreklerinizden öperim." dedi.



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu