"PANTER GÜLEN"ni isyan ettiren itlaf.

Sokak hayvanları sevenler, Yeni Sığırcı'da yaşanan köpek itlafları için ayakta

Namı değer "Eski Çöplük Melekleri" Ayyıldıztepe'de bulunan eski çöplük çevresindeki sokak hayvanlarını doyurup, sulayıp, kulübelendiren Gülen Kayacık "dilsiz melekler" dediği sokak köpeklerinin yaşam standartını bir adın daha öne taşımak adına Edincik Karabayır eteklerinde kiraladığı tarla üzerine sokak köpekleri için "Patistan" adını verdiği sahipsiz köpekler diyarı kurmuştu.

Çalışmalarını PATİSTAN ile sınırlı tutmayıp Erdek eski çöplüğü, Bandırma Eski Çöplüğü yanı sıra kentin varoşlarında yaşam kavğası veren sokak hayvanlarının tümüne sahip çıkan Gülen Kayacık, Yeni sığırcı mahallesinde yaşanan insafsız İTLAF ile TELEF edilen köpekler için ortalığı ayağa kaldırdı.

Gülen Kayacık, "PANTER GÜLER" sokak hayvanları sevdalılarına yaptığı sağrı ile bugün Yeni Sığırcı'da sessiz meleklere itlafı hak gören kişiler için protesto ve kınamada bulunacak. Sokak hayvanları sevenlerinin bugün saat 12.00 de Yeni sığırcı Mahallesinde gerçekleştirecekleri basın açıklaması ve kınama protestosunda, canlara kıyılmasının inanca ve insanlığa sığmayan bir davranış olmakla birlikte iki cihanda mahşer hesabı vereceği haykırılacak.



ali korkmaz dereli
30.08.2022 10:24:29
elleriniz ayaklarınız kırılsın inşallah ,hayvan teröristleri şerefsizler,bu cinayeti işleyenlerin aileleri dağılsın inşallah

Anahtar Kelimeler: "PANTER GÜLEN" isyan ettiren itlaf.
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı