Park'a renk kattılar

Park

100.Yıl Mahallesi Çocuk Parkının duvarları boyandı.

Bandırma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından 100.Yıl Mahallesi Çocuk Parkının duvarları boyandı. Bandırma Belediyesi ile Bandırma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında yapılan protokolle 100.Yıl Mahallesinde bulunan Çocuk Parkı duvarlarını rengarenk boyandı.

Etkinlikte ayrıca okul bünyesinde yer alan Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri tarafından atık malzemeler kullanılarak hazırlanan Kuş Yuvaları da Belediye personeli tarafından ağaçlara monte edildi. Yapılan çalışmaların ardından çocuk parkında Okul yetkilileri ve öğrencileriyle bir araya gelen Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, Bandırma Belediyesi olarak hem çocuklarımızın hayal gücünün duvarlara yansıması hem de parklarımızın daha güzel bir görünüme kavuşması adına böyle bir çalışmaya destek verdiklerini söyledi.

Başkan Yardımcısı Ozan Onur boyama çalışmalarına ek olarak yine okulumuz bünyesindeki Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri tarafından atık ve geri dönüşüm malzemeleri kullanılarak hazırlanan kuş yuvaları parka alanında bulunan ağaçlara monte edildiğini söyledi.



Anahtar Kelimeler: ' kattılar
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu