?Parkomatlara ücret ödemeyin?

?Parkomatlara ücret ödemeyin?

Belediye Başkanı Sarı: ?Balıkesir Büyükşehir, büyük tahsilatçı oldu?

Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin, ilçedeki cadde ve sokaklarda uyguladığı parkomatların yasal olmadığı düşüncesini bir kez daha dile getirirken, vatandaşlara bir kez daha, ?Otopark parasını sakın ödemeyin!? diye seslendi.

/resimler/2017-2/23/2235411053851.jpg

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin, kendi sorumluluğunda bulunmayan yerlerden otopark parası alamayacağını vurgulayan Sarı, şunları söyledi:

?Bu cadde ve sokaklardan otopark parası alınamayacağına ilişkin mahkeme kararları var. Son olarak mahkeme, Edremit Belediyesi´nin de başvurusunu karara bağlayarak, bu ilçedeki otopark uygulamasını iptal etti. Bizim de aynı konuda açtığımız dava sürüyor. Balıkesir Büyükşehir, büyük tahsilatçı oldu. İlçelerdeki her şeyden kendisi için para alıyor. Yanlış uygulamalarla gelirlerini artırmaya çalışıyorlar. Bu arada, siyasi görüşü farklı bulunan ilçelerde bu uygulamaları baskı unsuru kullanıyor. Hepimiz, bu coğrafyanın insanlarıyız ve eşit hizmet bekliyoruz.?

Sarı, kamuya terk edilen alanlarda otopark alınmasının yasal olmadığı hakkında Danıştay kararının da bulunduğunu sözlerine ekledi. Önder BALIKÇI

/resimler/2017-2/23/2236430179309.jpg



Anahtar Kelimeler: Parkomatlara ücret ödemeyin
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli