Parlatan’a 1 maç ceza

Parlatan’a 1 maç ceza

3-1 bordo-beyazlı takımın galibiyetiyle biten karşılaşmada yaşanan olaylar nedeniyle Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Ersan Parlatan’a 1 maç ceza verildi.

Bandırma’da, 2 Eylül 2023 Cumartesi günü oynanıp, 3-1 bordo-beyazlı takımın galibiyetiyle biten karşılaşmada yaşanan olaylar nedeniyle Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Ersan Parlatan’a 1 maç ceza verildi.

Profesyonel Disiplin Kurulu, karşılaşmanın hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Parlatan’a 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 19.500 lira para cezası verdi.

Parlatan, gelecek hafta İzmir’de oynanacak Göztepe maçında takımının başında olamayacak.

Kurulu, ayrıca Bandırmaspor taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahüratlar için “Eski Kapalı(BATI)” C blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilerek bir sonraki maçta stada girişlerinin engellenmesi kararını aldı.

Profesyonel Disiplin Kurulu, aynı maçta misafir tribünün A ve B numaralı bloklarda yer alan Sakaryaspor’lu seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilerek bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verdi. Bu arada Sakaryaspor Kulübü’ne de 20 bin lira ceza verildi.

Aynı maçta soyunma odası önünde hakeme sportmenlik dışı harekette bulunduğu öne sürülen Sakaryaspor görevlisi Semih Çiftçi’nin suçu sabit görülmediğinden ceza almadı.



Anahtar Kelimeler: Parlatan’
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı