PARTİ OKULU PROJELERİE HAYATA GEÇİRMEYE DEVAM EDİYOR

PARTİ OKULU PROJELERİE HAYATA GEÇİRMEYE DEVAM EDİYOR

Cumhuriyet halk partisi parti okulu eğitim çalışmalarına devam ediyor. Eğitim çalışmaları kapsamında yürütülen parti okul projeleri bir bir hayata geçmeye devam ediyor.


Cumhuriyet halk partisi parti okulu eğitim çalışmalarına devam ediyor. Eğitim çalışmaları kapsamında yürütülen parti okul projeleri bir bir hayata geçmeye devam ediyor. Yapılan proje kapsamındaki çalışmalardan biriside Venüs çalışma grubunun oluşturduğu proje çalışması oldu.

Oktay Çağan, Gürbüz Günay, Ali Aslan, Hülya kutludan oluşan çalışma grubunun projesi ise Edremit huzurevinde bulunan yaşlılarımızı unutmayarak onlara güneşli güzel bir tatil günü geçirmek oldu.

İşletmeciliğini Ali Aslanın yaptığı altın kumda bulunan çınar altı aile çay bahçesinde, huzurevi sakinlerimize sorumlu müdüre Şerife Varol yaşlı bakım personeli Ayşe İnanç nezaretinde hoşça vakit geçirmelerini sağladılar.

Çeşitli ikramların yapıldığı güne eşlik eden, Zeytinli Belediye Başkanı  Hasan Arslan Cumhuriyet Halk Partisi parti okulu kapsamında yapılan bu tür örnek sosyal projeler beklenen arzu duyulan çalışmalardır. Yapılan eğitim çalışmaları ile de hayata geçirilmesi oldukça mutluluk ve memnuniyet verici bizlerde bu tür sosyal ve kültürel faaliyetlerde her zaman çalışma arkadaşlarımızın sivil toplum kuruluşlarımızın yanında olduğumuzu ifade ediyoruz. Bugün bura güzel bir yaz gününde değerli  konuklarımızı zeytinli beldesinde ağırlamaktan onur  ve mutluluk duyuyoruz.

 



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli