Paşa, Kar´da telefonlara yanıt alamadı.

Paşa, Kar´da telefonlara yanıt alamadı.

Erdek Çakıl Mahallesi Muhtarı Mustafa Geçici (Paşa) Kar afetinde telefon kaldırdığı kurumlardan yanıt alamamış

Erdek Kent konseyi Afet komisyonunca düzenlenen koordinasyon toplantısına katılan Çakıl Mahallesi Muhtarı, namı değer "Paşa" Mustafa Geçici yaşanan afetin büyüklüğünü gördüklerini ancak yerelde devleti temsil eden en son mercih olarak aradığı kamu telefonlarından yanıt alamamasını kınadı.

/resimler/2017-1/12/1405006461411.jpg

Geçtiğimiz hafta Ankara-Beştepe´de Cumhrbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın konuğu olan ve Cumhurbaşkanının direktifleri doğrultusunda yerelde karşılaştıkları sorunları aktarma noktasında her makamın kendilerini dinlemesi gerektiğini söylemesine karşın aradan beş gün geçmeden yaşanan kar felaketinde aradığı telefonların ya yüzüne kapatıldığını, yada açık bırakılarak yanıt verilmeyişine anlam veremediğini açıkladı.

Erdek-Çakıl Mahallesi Muhtarı Mustafa Geçici (Paşa) önce Karayolları, ardından Edincik karabayırda faaliyet gösteren Büyükşehir fen işleri daire yetkililerinin 3 gün süresince telefonlarına yanıt vermeyişini kınadığını söyledi.

Paşa´yı kızdıran cevapsız telefonlar sonrası yaptığı açıklamada "Bu arkadaşlar telefonlarına "PAŞA" diye kayıt yaptıkları için heralde beni Paşa sanıyorlar, Paşa olsam bunlar adama apoletleri söktürürler, ya müslüman bir "alooo" de bir dinle derdimiz nedir. Ölüm var kalım var... Durumun uygun olmaya bilir. Derdimizi çözemeye bilirsin... Ama dur bir dinle..." diyerek sitemlerini aktardı.

/resimler/2017-1/12/1405294430704.jpg



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli