Paşa, lige bileniyor

Paşa, lige bileniyor

1. Amatör kümenin istikrarlı ekibi Paşaçiftlikspor lige şampiyon namzedi kadro ile geliyor

Amatör ligin uzun soluklu istikrarlı ekibi Paşaçiftlikspor kurulduğu 1986 yılından beri verdiği sportif mücadele ile adından söz ettiriyor.

Gönen’de bağlı olan Paşaçiftlik, sosyal ve ekonomik olarak himayesinde olduğu Bandırma’yı takımı sarı lacivertli ekibe adres olarak seçmesi, zaman zaman kendi ilçe takımlarına deplasman mücadelesi vermek durumunda bıraksa da o futbol sevdasına yeni gençleri katmanın sevdasından hiç vazgeçmedi.

Bandırma SS. Küçük Sanayi sitesinde mobilya imalatı işletmesi bulunan Paşaçiftlikspor genel kaptanı Zeynel Türdü 2022-2023 sezonuna ilişki olarak yaptığı açıklamada, “Biz bir köy takımı olarak 37 yıldır sürekli deplasman mücadelesi veriyoruz. Bu bizi hiç yormadı, her şeye rağmen kendi köyümüz gençliği başta olmak üzere çevre köy gençliğimizi formamız altında mücadele verdiğini görmemiz bizim en büyük sevincimizdir. Futbolda mücadele sadece içe dönük mücadele ile yeterli olmuyor, zaman zaman tribünleri ayağa kaldırarak estetik futbolu gol ve sonuçla örtüştürecek istikrarlı lig mücadelesine de ihtiyaç var işte bu noktada bölgesel amatör liglerimizin tecrübeli kramponları ile kadromuzu motive ediyoruz. Bu anlamda 2022-2023 sezonu kadromuzu yaparken takımımıza gerekli olan transferlerde Hasan Çakır, Sidi’yi renklerimize katmıştık, şimdide Kaptan Önder Yalçın ile yeniden anlaştık, bunun yanı sıra Celal Durmuş ve Nazım Ortafidan’ı renklerimize kattık.” Dedi.



Anahtar Kelimeler: bileniyor
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı