Paşabayır muhtarlığından örnek davranış

Paşabayır muhtarlığından örnek davranış

Birçok ilgilinin unuttuğu ``Mavi Kapak`` kampanyasına katkısını sürdürdü




Bandırma Belediyesi tarafından hem çevre sağlını korumak hem de ekonomik durumu yeterli olmayan engelli vatandaşlarımıza Tekerlekli Sandalye yardımında bulunmak amacıyla başlatılan Her kapak bir adım” kampanyasına verilen destek her geçen gün artarak devam ediyor.


Son olarak Paşabayır Mahallesi Muhtarı Fuat Şentürk öncülüğünde Yaman Egeli İlköğretim Okulu öğrencileri, velileri ve öğretmenlerinin toplamış olduğu çok sayıda plastik kapak belediye ekiplerine teslim edildi.  Teslim sırasında Belediye Başkanı Sedat Pekel'de hazır bulunarak kampanyaya destek veren Paşabayır Mahallesi Muhtarı Fuat Şentürk'e ve Yaman Egeli İlköğretim Okulu öğrenci, öğretmen ve velilerine teşekkür etti.

Belediye Başkanı Sedat Pekel, teslim sırasında yaptığı konuşmada kampanyanın başladığı ilk günden itibaren başta muhtarlıklarımız olmak üzere birçok kurum ve kuruluşumuzun kampanyaya büyük destek verdiklerini belirterek okullarımızdan sağlık kuruluşlarımıza, özel sektörden, derneklere kadar birçok kurum ve kuruluşun Her kapak bir adım” kampanyasını benimsediğini söyledi.

Pekel: Bandırma Belediyesi olarak 2010 yılında başlattığımız bu kampanya ile hem çevre sağlığını korumak ve buna olarak çevreye olan duyarlılığı arttırmak hem de imkanı olmayan engelli vatandaşlarımıza destek vermeyi hedefledik. Başladığı ilk günden bu yana başarıyla da devam ediyor. Bugünde kampanyaya destek veren Paşabayır Mahallesi Muhtarı Fuat Şentürk'e ve Yaman Egeli İlköğretim Okulu öğrenci, öğretmen ve velilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan Paşabayır Mahallesinin Bandırma'nın en köklü mahallelerinden biri olduğunun altını çizen Başkan Pekel, bu mahallemizin yıllardır ötelenmiş birçok sorununu kendi dönemlerinde çözüldüğüne dikkat çekti.

Pekel: Paşabayır Mahallemiz Bandırma'nın en köklü mahallelerinde bir tanesi. Paşabayır Mahallemizin yıllardır ötelenen birçok sorununu dönemimizde büyük bir oranda çözüldüğünü söylemek bizler için ayrıca gurur kaynağıdır. Elbette daha yapacak işlerimiz var. Çünkü biz mahallelerimizi hiçbir ayrıma tabi tutmadan, orada yaşayan insanlarımızın çağdaş belediyecilik imkânlarından pay almasını, ama hepsinden önemlisi geleceğimiz olan bu çocuklarımızın iyi yetişmelerini sağlamakla kendimizi görevli sayan bir yerel yönetimiz” dedi. 





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı