Paşalım, süt ürünleri Bandırma`da

Paşalım, süt ürünleri Bandırma`da

Paşalimanı Adasının nitelikli üretim çiftliği ``Paşalım`` üretimden tüketime uzanan hijyen zincirine Erdek`ten sonra Bandırma`yı da ekledi.




Paşalimanı Adasının nitelikli üretim çiftliği ``Paşalım`` üretimden
tüketime uzanan hijyen zincirine Erdek`ten sonra Bandırma`yı da ekledi.

Paşalimanı Adasının modern hayvancılık işletmesi ``Paşalım Süt ve Besi Çiftliği`` üretimden tüketime uzanan arterde Erdek`ten sonra ikinci şubesini Bandırma`da açtı. 



Emekli Paşa Osman Akagündüz`ün emeklilik sonrası ata yadiğarı Paşalimanı Adasına dönerek başladığı çiftlik yaşamı her geçen gün yeni atılımla devasa bir kuruma dönüşüyor.

Erdek Paşalimanı Adasında Tarım ve Hayvancılığı olması gereken modern şekilde sürdürüp belli merkezlere Kırmızı et ikmali yanı sıra ``Paşalım`` markası adı altında süt ve süt ürünleri üretimini, nihayi tüketici ile buluşturma çabasını Erdek`ten sonra Bandırma`da açtığı işletme ile sürdüren Paşalım Süt ve Besi Çiftliği tanzim satış magazasının açılışını Belediye Başkanı Sedat Pekel yaptı.

Öncelikle ``Paşalım`` süt ürünleri mamülü peynir çeşitleri, lor ve çiğ süt`ün yanı sıra yöre tarımsal ürünleri zeytin, bal ve yumurta çeşitleri ile şekillendiren Paşalım Sunullah mahallesi, Sunullah caddesi 24 numara`daki işletmesi ile pazartesi pazarı bölgesine yeni bir soluk getirdi.

``Paşalım`` çiftliği kurucusu Osman Akagündüz 1997 yılında başlayan çiftlik serüvenininin aradan geçen 16 yılda önemli aşama kaydederek, başta büyük ve küçük baş hayvancılık olmak üzere Kırmızı et ve Süt ürünlerine dayalı imalatı markalaştırıp hijyen  koşullarda tüketiciyle buluşturmak noktasında önemli yol kat ettiklerini söyledi.

Osman Akagündüz, Tarım ve Hayvancılık istihsalinde önemli bir ayrıcalık olan Paşalimanı Adasının bu özelliğini öne çıkartarak başladıkları üretimlerini, kalite ve lezzetle bütünleştirerek markalaştırdıklarını, Üretimlerinin sadece ve sadece Paşalimanı Adası ``Akagündüz Paşalım Süt ve Besi Çiftliği``nde üretilen ürünlerden ibaret olduğunu söyledi.

Türkiye Damızlık hayvan üreticileri birliği üyesi olan ``Paşalım`` çiftliğinin tüketiciye uzanan hijyen zincirinde sağlıklı ürün paylaşımı adına tüm önlemlerin alındığı gözlendi.

Özellikle günlük ve teze çiğ süt ihtiyacı olan Bandırmalıların gönül rahatlılığıyla tüketecekleri Paşalimanının kekik bezeli otlaklarında doyunan hayvanların sütleri, soğuk zinciri içinde sağlıklı bir şekilde tüketici ile buluşması güvenli tüketime neden oluyor.



Açılışı Belediye Başkanı Sedat Pekel yaptı

Paşalım
süt ve süt ürünlerini saglıklı hijyen zinciri içindetüketici ile buluşturan, Erdek magazasından sonra hizmete açılan Bandırma magazasının açılışını Belediye Başkanı Sedat Pekel yaptı.



``Paşalım``ın Hiçbir yerde şubesi yok

``Paşalım``Süt ve Süt ürünlerinin, Üretimden tüketime uzanan arterde hiçbir şubesi yok. İş adamı Osman Akagündüz özellikle süt ürünlerinde üretimden tüketime uzanan arterde Hijyen zincirinin çok önemli olduğunun altını çizerek Erdek`ten sonra Bandırma`da açılan işletmenin üretime dayalı pazar payı kadar olduğunu, prensip olarak ne dışarıdan bir grap süt alındığını, ne de ``Paşalım`` süt ürünlerinin 2. satış mağazası dışında başka bir yerde pazarlanmadığına dikkat çekildi.



``Paşalım`` Süt ve Besi çiftliği satış mağazasının açılı

``Paşalım`` Çiftliği Süt ve Süt ürünleri tanzim satış mağazasının açılış töreninde Türkiye Damızlık sağır üreticileri Birliği Başkanı Cemalettin Özden`de hazır bulundu.

Kapıdağ süt ürünleri işletmecisi iş adamı yaşar Lafçı, PTT müdürü Şevki Işıtan, Balıkesir Damızlık sığır yetiştiricileri birliği yönetim kurulu üyesi Önder Özbek,
Balıkesir Damızlık sığır yetiştiricileri birliği müdürü Hasan Dertli, Belediye eski meclis üyelerinden Nazım Salı, Ticaret Odası Kadın girişimciler başkanı Nursal Bayrak hazır bulundu.

Kalabalık bir katılımla gerçekleşen açılışda Başkan Sedat Pekel`in ``Paşalım`` magazasının içeriğine hitap eden konuşması ardından, dua okunarak açılış kurdalesi kesildi ve açılışa katılan konuklara sür ürünleri çeşitlerinden ikramda bulunuldu.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı