Paşa´ya yakışır cenaze töreni

Paşa´ya yakışır cenaze töreni

Safa Paşa kalabalık bir katılımla ebedi istirahatğahına uğurlandı.

Manyas ile adeta özdeşleşen, havacı sınıfı üniformalarına ve rozetlere olan merakı nedeniyle ?paşa ? olarak tanınan mecnun Sefa Yavuz (76) son yolculuğuna uğurlandı.

/resimler/2019-1/27/1851443418031.jpg

      76 yaşında hayata veda eden Sefa Yavuz yaklaşık 6 aydır Bandırma Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yaşam savaşı veriyordu.

Bandırma´da ablasıyla birlikte yaşayan ancak her gün Manyas´a gelen ve ilçe halkının çok sevdiği ve (beş) para istemesiyle tanınan Sefa Yavuz´un cenazesi de sevgi seline dönüştü.

Aslen Manyas Haydar köyü doğumlu olan Sefa Yavuz´un Manyas Çarşı Camisinde ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazında caminin bahçesi tamamen doldu.

Çarşı Camisi imamı Salman Temur´un kıldırdığı ve helallik aldığı cenaze namazı sonrası Manyas Şehir mezarlığında sevdiklerinin omuzlarında giden Yavuz, burada toprağa verildi.

Manyas´ın paşası Sefa Yavuz´un cenazesine Manyas Belediye Başkanı ve başkan adayı Tancan Barcin, Karesi Belediye Başkanı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yücel Yılmaz, Dursunbey Belediye Başkanı ve Başkan adayı Ramazan Bahçevan, AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Alp Bostancı, Manyas Belediye Başkan adayı İbrahim Koman ile yüzlerce kişi katıldılar. SÜLEYMAN ÖZAYDIN-MANYAS

/resimler/2019-1/27/1852131546679.jpg



Anahtar Kelimeler: Paşa yakışır cenaze töreni
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli