PATRONLAR ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR

PATRONLAR ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR

İŞKUR ve Onyedi Eylül Bandırma Üniversitesi işbirliği ile 22 Ekim Perşembe günü saat 10.00´da Bandırma´da işverenler, üniversite öğrencileri ile buluşuyor.

İŞKUR ve Onyedi Eylül Bandırma Üniversitesi işbirliği ile 22 Ekim Perşembe günü saat 10.00´da Bandırma´da işverenler, üniversite öğrencileri ile buluşuyor. Kişisel gelişim uzmanı Sıtkı Aslanhan´ın da olacağı etkinliğe Bandırmalı kurumlar, firmalar ve STK´ lar destek verecek. Yüzlerce öğrenci ?´Bandırma´da Kariyer´´isimli seminerde işverenler ile birebir tanışma ve kariyer fırsatı yakalayacaklar.

Bandırma, 22 Ekim Perşembe günü ücretsiz olarak düzenlenecek olan semineri bekliyor. İŞKUR nitelikli bir program ile yeniden öğrenciler ve başarılı iş adamlarını buluşturmanın hazırlıkları içerisinde. Onyedi Eylül Üniversitesi işbirliğiyle hazırlanan "Kariyer Günü´ne" üniversitelilerin ve Bandırma halkının ilgisi şimdiden çok büyük. BANTAŞ (Bandırma Ambalaj San. Tic.A. Ş.adına Adnan ERDAN, Kocaman Balıkçılık A.Ş. adına Osman KOCAMAN, YEMMAK A.Ş. adına Nihat YAZICI, YEMTAR A.Ş. adına Abdullah ÇOLAK ´ın katılımıyla seminerin öğleden önceki bölümünde öğrenciler patronlarla buluşarak onların başarılı kariyerleri hakkında bilgi alma şansı bulacaklar. Öğleden sonraki kısımda ise kişisel gelişim uzmanı Sıtkı ASLANHAN öğrenci ve katılımcılara başarılı bir kariyer ile ilgili yapılması gerekenler üzerine seminer verecek. Kişisel gelişim semineri ardından üniversiteliler için düzenlenecek hediye çekilişi ile onlarca hediye sahiplerini bulacak. Ayrıca gün boyunca 30´dan fazla ticari firma üniversite´de açacakları stantlarda birebir üniversiteliler ile tanışma ve kendilerini tanıtma fırsatı yakalayacaklar.

Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nazım BALCI´nın seminer öncesi basına yaptığı açıklamada: "Balıkesir Valimiz, Kaymakamımız, Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörlüğü, Belediye Başkanlığı, Ticaret Borsası, iş adamları dernekleri ve kurumlar "Bandırma´da Kariyer´´etkinliği için bizlere önemli destekler vermektedirler. Ayrıca Bandırma´da faaliyet göstererek bölge ve ülke ekonominse değer katan istihdam sağlayan firma yöneticilerimiz de üniversitelerimiz ile buluşmak için heyecan duyuyorlar. Bandırma´ya ve gençlerimize önemli katkılar sağlayacak bir etkinlik olacağına yürekten inanıyorum.´´dedi. 

 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı