Pazar yeri hazırlanıyor

Pazar yeri hazırlanıyor

CUMARTESİ PAZARI GEÇİCİ OLARAK GÜNAYDIN MAHALLESİNDEKİ ESKİ YERİNE HAZIRLANIYOR

Cumartesi Pazarı, geçici olarak 23 Ağustos’tan itibaren Günaydın ve İhsaniye Mahallelerindeki eski yerinde kurulacak.

Bandırma’nın semt pazarı olan Cumartesi Pazarı, 21 Ağustos’ta ihalesine çıkılacak olan Kapalı Pazar Yeri Projesinin yapım süresi boyunca halkımıza eski yerinde hizmet edecek.

23 Ağustos 2014 tarihinden itibaren Günaydın ve İhsaniye Mahallelerinde yer alan Pazar Caddesi, İstiklal Caddesi, Eski İtfaiye Caddesi, 2. Okul Caddesi, Fevzi Çakmak Caddesi, Demirciler Caddesi, Hal Caddesi ve Terziler Caddesi ile 1. Okul Sokak ve 41 Sokak’ta kurulacak olan Cumartesi Pazarı için gerekli tüm hazırlıklar Belediye ekiplerince yerine getiriliyor.

Yapılan çalışmalar kapsamında bir yandan bölgede sıkıntılı olan yollar ve sokaklar parke döşeme çalışmalarıyla yenilenirken diğer yandan kurulacak olan tezgahlar için alan-çizim çalışmaları sürdürülüyor. Bu çalışmalar sırasında bölgede araçlarını park eden araç sürücülerinin daha duyarlı davranarak ekiplere yardımcı olunması devam eden hazırlık çalışmalarını daha hızlandıracağı yönünde görüş bildirilirken, eski yerinde kurulacak olan Cumartesi Pazarı’nın çevre esnafı için kendileri için çok faydalı olacağını, işlerinin canlanacağını belirtiyor.



  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli