Pazarcılar Odasında Kazanan Alpsu oldu.

Pazarcılar Odasında Kazanan Alpsu oldu.

Balıkçılar, Manavlar ve pazarcılar Odası genel kurulunda 4 lü yarışı kazanan Başkan Erkan Alpsu güven tazeledi.

Bir biri ardına gerçekleşen genel kurullar ile yasal süreçlerini tamamlayan esnaf odalarında, bugün kongre takvimi Bandırma Balıkçılar, Manavlar ve Pazarcılar esnafı için işledi.

Bandırma Belediyesi Kapalı Pazar yeri yaşam alanı, çok amaçlı düğün salonunda gerçekleşen genel kurula 441 üyeden 348 üye katıldı.

Federasyon Başkanı Ali Karaca'nın divan başkanlığını üstlendiği genel kurulda 4 yıllık çalışma ve faaliyet raporlarını okuyan başkan Erkan Alpsu, yaşanan pandemi süreci dolayısı ile camia olarak zor günler geçirdiklerini, buna karşın görev üstlendiği Vergi dairesi uzlaşma komisyonu ile Esnaf Kefalet kooperatifinde işi olan esnaflarının, sorunlarını çözümleme noktasında çaba sarf ettiğini söyledi.

Genel kurula konuk olan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ise, STK ve esnaf odaları ile birlikte, ortak çözüm içinde gerçekleştirdikleri hizmet anlayışlarının genel kurul sonrası seçimi kim kazanırsa kazansın, aynı anlayışla devam edeceğini, çagdaş ve kültür kendi Bandırma'da kapalı pazar yeri yaşam alanının beklentilerini çözmenin yanı sıra, Edincik, 100 yıl ve Levent mahallelerinde olmak üzere 3 ayrı kapalı pazar yeri ile hem pazarcı esnafına, hende mahalle vatandaşlarına hizmet vermeyi planladıklarını söyledi.

Daha sonra genel kurulda yönetime aday olan 4 isim ayrı ayrı söz aldılar ve hem kendilerini, hemde yönetime seçildikleri takdirde yapacakları hizmetleri anlattılar. Konuşmaların sonunda göreve talip olan Başkan Erkan Alpsu, Yücel Kaplan, Şevket A>talay ve Özer İnce'yi sahneye alan Divan Başkanı Ali Karaca, esnafın kavgasının ekmekle olduğunu, kim seçilirse seçilsin, göreve gelen esnafın başkanı olduğunu bu anlamda desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

Daha sonra geçilen seçimlerde 348 oy kullanıldı. buna göre seçime bordo liste ile katılan Başkan Erkan Alpsu 172 oy alırken, rakipleri beyaz liste ile Şevket Atalay 104, Mavi liste ile Yücel Kaplan 42, sarı liste ile Özer İnce 30 oy aldılar.

172 oy ile 2. kez güven tazeleyen Başkan Erkan Alpsu'nun yönetim  listesinde Nuri Yavaş, Akif Kılıç, Mehmet Kaya, Hayrettin Albay, Serkan Aktaş, Şaban İlgin, denetim kurulunda Harun Çarşı, Bayram Güler, Mehmet ersin yer aldılar.



Şevket
6.02.2022 23:12:31
30 sene önce cafe seyitten tanıdığım değerli bir abimdi, tebrik ederim.

Anahtar Kelimeler: Pazarcılar Odasında Kazanan Alpsu .
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı