Pazarın ertesi

Pazarın ertesi

Tüm kalpler ayni renkler için attı.







Spor toto Kırmızı grup`ta yavaş yavaş mutlu son ile buluşma noktasında yaşanan heyecan tüm benlikleri sardı.

Teknik patron Nurettin Yılmaz`ın deyimi ile kalan sürede skor değil sonuç önemli, çünkü lider`den sonraki sıralamada yer alan tüm takımların bir tek arzusu var,  ya ligde kalmak, yada neticesi olmayan bir sezonda Lider`i yenerek kendisine prestij yapmak.

İşte bu noktada Bandırma da oynanan her karşılaşmada tribünlerde değişik yüzleri görmek mümkün, İmamından, Gazisine, Valisinden, Eski futbolcusuna herkesin aklında ve yüreğinde tek şey var o da Bandırmaspor`un skor`dan öte neticeye giderek 3 puanı alması.

İşte bu noktada Bandırma Manşet olarak renkli kimliklerden bir kaçını sayfamıza taşımak istedik.



İşte Vilayet ve Parlomento`nun saygın isimleri, Başta Balıkesir valisi sayın Yılmaz Arslan, AKP Genel başkan yardımcısı Ahmet Edip Uğur, M.Cemal Öztaylan, Bandırma Kaymakamı Ali Mantı, Belediye başkanı Sedat Pekel yogun programlarından zaman ayırıp geldikleri Bandırmaspor maçında yaşadıkları heyecan her an yüzlerinden okunuyordu.



Kırmızı kart cezası nedeni ile karşılaşmayı tribünden izleyen Ercan Göç, Yanında eski bir Bandırmaspor`lu Ali Kafadar,




Aksakal belediye eski başkanı Hasan Akkoyun, Gaziler Mehmet Ali ve İzzettin bey.






Gazi Ufuk Tavşanoğlu; Bakmayın siz onun delikanlı gibi durduğuna kaybettiği uzuvları ve çektiği meşakkat soğuk tribünlerin üzerinde bir tek Bandırmaspor`un galibiyeti ile ızdırap olmaktan kurtuluyor.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli