Pedal sevdasına hava muhalefeti engel değil

Pedal sevdasına hava muhalefeti engel değil

BANBİS YENİ YILIN İLK TURUNU DOĞRUCA'YA GERÇEKLEŞTİRDİ

Bandırma Bisiklet Grubu(BANBİS) 2020 yılının ilk bisiklet turunu gerçekleştirdi. Doğruca köyüne ( eski adıyla Debleke) tur düzenleyen grup, köyde Necmiye teyzenin evine misafir oldu. Bandırma Belediyesi önünden başlayan tur toplamda 22 km pedal çevrilerek Bandırmada sonlandı.

BANBİS Başkanı Olcay TÜRKER; “BANBİS olarak 2020 yılının ilk turuna muhteşem bir şekilde başladık. 11 kişinin katılımıyla Doğruca köyü parkurunda 22 km pedal çevirdik.

Bandırma Belediyesi önünden başladığımız sürüşümüzde durağımız Doğruca köyüydü. Köyde bizi değerli üyemiz Halil Can Akgül karşılayıp evinde misafir etti. Üyemizin Babaannesi bizler için sabahın ilk ışıklarında işe koyulup sevgisini katıp pişirdiği çiğ börekleri ikram etti. Bizler için bol bol da ıhlamur demlemişlerdi.

 

Soğukta bisiklet ile pedallayıp sonunda sıcacık köy evinde bizleri bekleyen sofraya oturmanın güzelliği muazzamdı. Evin girişinde kendi hazırladığı "BANBİS HOŞGELDİNİZ" tabelasıyla izleri çok onure etti üyemiz. Değerli üyemiz Halil Can Akgül e ve babaannesi Necmiye teyzeye sıcacık misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Bugün bizlerle birlikte pedal basan tüm katılımcılara sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Bir sonraki sürüşümüzde görüşünceye dek sağlıcakla kalın.” Dedi.

" Geleceğin İçin Pedalla "



Anahtar Kelimeler: Pedal sevdasına muhalefeti engel değil
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli