Pekel, dostlara seslendi

Pekel, dostlara seslendi

Adaylık`tan çekilme kararı sonrası üzüntü ve kaygılarını belirten dostlara cevap verdi

Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, 30 Kasım`da yapılacak aday belirleme oylamasına katılmama kararı ve adaylıktan çekildiğini açıklaması, kendisine umut bağlayan sevenleri arasında üzüntü ve kaygıya neden olmuştu.

Bu noktada kendisini arayan üzüntü ve kaygılarını belirten dostları için özel İnternet sitesinden açıklamada bulunan Başkan Sedat Pekel, 30 Mart 2014 te yapılacak seçimlerde elde edilecek başarı ile tüm bu kaygıların yersiz olduğunun görüleceğini belirtti.

İşte Pekel`in açıklaması

``2014 yerel seçimleri için Belediye Başkanlığı aday adaylığından çekilme kararımı kamuoyu ile paylaşmamın sonrası, bu kararımdan duyduğu üzüntülerini benimle paylaşan, gerek yüz yüze, gerek telefonla gerek diğer ortamlarda beni son derece mutlu eden ve gururlandıran içten değerlendirmelerde bulunan tüm dostlarıma gönül dolusu teşekkürlerimi sunuyorum. Bana olan sevgi ve desteğinizi ortaya koyan bu teveccühünüz, benim için en büyük gururdur.
Ama ben asıl gururu, 30 Mart 2014 günü CHP’nin Bandırma’da elde edeceği büyük başarıyla yaşamak istiyorum. Bu nedenle her türlü ayrımcılığı bir yana bırakarak bir araya gelme, sıkıca birbirimize kenetlenme zamanıdır. Bizim birbirimize düşmemizi bekleyenleri asla sevindirmeyeceğiz.
Bu konuda en sade üyesinden en yetkili kişisine kadar herkes elinden gelenin çok daha fazlasını yapmak zorundadır. İşte bunu başardığımızda zafer yine bizim olacaktır.``



  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu