Pekel; İtimat kontrole mani değildir``

Pekel; İtimat kontrole mani değildir``

SAĞLIKLI KENTLEŞME VE NİTELİKLİ YAPILAŞMA PROTOKOLÜ İMZALANDI







Sağlıklı
kentleşme, nitelikli yapılaşma, kültürel, tarihsel ve doğal çevre değerlerinin korunarak geliştirilmesi konularında Ortak Mesleki Denetim ve Teknik İşbirliğini amaçlayan protokol, Belediye Başkanı Sedat Pekel ile Türkiye Makine Mimarlar Odası Birliği (TMMOB) Bandırma Şube Temsilcileri tarafından imzalandı.


Belediye Encümen salonunda gerçekleşen imza töreninde Belediye Başkanı Sedat Pekel, TMMOB'ne bağlı olan Mimarlar Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Makine Mühendisleri Odası ve Elektrik Mühendisleri Odası Bandırma Şube temsilcileri ve basın mensupları yer aldı.

İmzalanan protokol ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Sedat Pekel, Bandırma Belediyesi ile TMMOB'ne bağlı olan Mimarlar Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Makine Mühendisleri Odası ve Elektrik Mühendisleri Odası Bandırma Şube temsilcilerimizle kentimizin geleceğine dair çok önemli bir protokolün imzalandığını söyledi. Pekel: Ortak bir çalışmanın başlangıcını oluşturacak bir toplantıda Bandırma'mızın imarına yön veren ve bu şekilde de Bandırma'mızda sağlıklı kentleşmenin nitelikli konutun ortaya çıkması amacıyla bugün bir araya geldiğimiz protokol ile kentimizin kültürel, tarihi ve doğal dokusuyla çevre değerlerinin korunması ve geliştirilmesine yönelik ortak çalışmanın ilk startını veriyoruz” dedi.

Bandırma'nın 1.dereceden deprem bölgesinde olduğunun altını çizen Başkan Pekel, bu protokol ile sorumlulukların yerine getirilmesi konusunda daha gayretli olmanın yolunu açacağını söyledi. Pekel: Bandırma'nın bulunduğu coğrafi konum, özellikle ülkemizdeki 1.derecede deprem bölgesinde olması konunun her iki tarafını eğitimini, bilgilenmesini ve bu konuda sorumluluk olmasında daha gayretli olmanın da yolunu açan bir çalışmanın ilk adımını atıyoruz” dedi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı