Pekel, mecliste açıkladı:"Kılkışlı yönetimi Bandırmaspor`daki görevini sürdürecek"

Pekel, mecliste açıkladı:

     

Belediye Başkanı Sedat Pekel, belediye meclisinin haziran ayı olağan toplantısının sonunda, meclis üyelerine bilgi verirken, Mehmet Kılkışlı`nın başkanlığındaki Bandırmaspor yönetim kurulunun, önümüzdeki dönem de görevini sürdüreceğini açıkladı.

Bandırmaspor`un, son yıllarda tarihinde görülmemiş başarılara imza attığına dikkati çeken Pekel, şu değerlendirmede bulundu:

"Bordo-beyazlı takımımız, Mehmet Kılkışlı`nın başkanlığındaki yönetim kuruluyla önemli başarılar elde etti. Çok değil, dört yıl önce amatör ligde yer alan Bandırmaspor`umuz, önce 3. Türkiye Ligi, ardından 2. Türkiye Ligi`ne yükselmesinin ardından, Antalya`da, Sakaryaspor ile oynadığı play-off final maçında yenilerek, Bank Asya 1. Türkiye Ligi`nin kapısından döndü. Bunlar asla küçümsenmeyecek başarılardır. Biz de, belediye ve başkanı bulunduğum Bandırma Spor, Gençlik ve Kültür Vakfı olarak bordo-beyazlı kulübümüze elimizden geldiğince destek veriyoruz. Otopark gelirlerini kulübümüze bıraktığımız gibi şimdi de kulübe verdiğimiz 55 dönümlük alana iki antrenman sahası yapılacak. Geçtiğimiz günlerde, Mehmet Kılkışlı`nın başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, bir toplantı yaptık ve Bandırmaspor`un son durumunu masaya yatırdık. Bu yönetici arkadaşlarımızı, 15 Haziran`da gerçekleştirilecek olağan genel kurulda yeniden görev almaya ikna ettik. İnanıyorum ki Bandırmaspor, önümüzdeki yıllarda da başarılarını sürdürecektir."

Bilindiği gibi, kısa bir süre önce bir basın toplantısı düzenleyen Bandırmaspor Kulübü Başkanı Mehmet Kılkışlı, bordo-beyazlı kulüp yöneticilerinin, kulüpten 1 milyon 700 bin liralık alacaklarının bulunduğunu, bunun 300 bin lirasını kulübe bağışlayacaklarını, kalan 1 milyon 400 bin liralık alacaklarının, en geç iki yıl içinde ödenmesi koşuluyla görevi, yeni bir yönetime devretmek istediklerini, 15 Haziran`daki genel kurulda, yönetimde görev almayacaklarını açıklamıştı.

270 üyeye sahip bulunan Bandırmaspor Kulübü`nün, 15 Haziran`da gerçekleştireceği genel kurulda çoğunluğun sağlanarak, yönetim kurulunu göreve getirilip, hemen transfer çalışmalarını başlatması bekleniyor.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı