Pekel, Ne deniz sütliman, Ne de yükümüz hafif``

Pekel, Ne deniz sütliman, Ne de yükümüz hafif``

CHP Aday adayı Pekel Edincik`te aday gibi konuştu.

30 Kasımda yapılacak temayül yoklamasında kendisine destek verilmesi için beraberindeki arkadaşları ile birlikte ziyaretlerine devam eden Belediye Başkanı Sedat Pekel, Edinciklilere seslendi. ``30 Kasım`da yapılacak temayül yoklaması sizlere geleceğinizin yol haritasını belirleyecek, Ne deniz süt liman, nede geminin yükü hafif, 30 Mart seçimleri sert fırtınaların estiği azgın bir deniz, yükümüz ise partimizi selametle seçim kazandırarak limana yanaştırılması gereken bir gemidir.``

 ``Bu gibi durumlarda tecrübeli Kaptanın önemi büyüktür, Aday olduğum takdirde 30 Mart seçimlerini açık ara kazanacağımdan hiç şüpheniz olmasın, buna geçmiş tecrübelerim teminattır.`` dedi.

Pekel Edincik`teki konuşmasında 30 mart seçimleri kazanacak adayın kendisi olacağının altını çizerek, bunun bugüne kadar yapılan çalışmalar ve bundan sonraki yeni yapılanmanın yol haritasının belirlenmesinden geçeceğini vurgulayarak `` Geçmişte yüzümüz pak, yaptığımız hizmetler ortada, insanımıza verdiğimiz değer yüksek, bakın bizden önce mahalle olan Çalışkanlar ve Kayacık`a yapılan hizmetlere, birde bugün bakın, hiç ayrımcılık yapmadık, her mahalleye eşit yaklaştık`` dedi.

Pekel Edincikteki konuşmasında rakiplere de göndermede bulunarak ``Birileri gibi, `Edincik`i seviyorum ama!, Edinciklileri sevmiyorum!`, demiyoruz, Edincik`ide seviyoruz, Edinciklileride, Genel Başkanımızın sözü var İktidar olduğumuz takdirde Beldelerin hakkını iade edeceğiz.`` dedi. 

Pekel Edincik`teki konuşmasında iç kaygılarada cevap verdi. 7 Aday adayı ile gidilen seçimlerde niye sandığa gidilmediği yönündeki soruya, Genel merkezin nüfusu 100 bin`in üzerindeki Belediyeler için uyguladığı krıterin bu olduğunu, anket çalışmasının sonuç ve bildirimi konusunda kendisininde bilgi sahibi olmadığını söyledi.



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli