Pekel söz verdi...

Pekel söz verdi...

``Hedefimiz bu kış kimsenin ayakkabısına çamur bulaşmaması``

Bandırma Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kentimizin dört bir yanında yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Son olarak bu çalışmalar kapsamında Kayacık Mahallesinde sürdürülen yol yapım ve asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Uzun yıllar Belediyecilik hizmetlerinden yeterince faydalanamamış olan ve bu nedenle yollarında çamur ve toz gibi olumsuzlukların yaşandığı Kayacık Mahallesi, daha temiz ve sağlıklı cadde ve sokaklara kavuşmuş oldu. 

Kayacık Mahallesinde sürdürülen çalışmaların her aşamasında yer alarak vatandaşlarla bir araya gelen ve hizmetler hakkında fikir alış-verişinde bulunan Belediye Başkanı Sedat Pekel, Kayacık Mahallesine ve Mahalle sakinlerine verdikleri sözü tuttuklarını belirterek tüm yolların tamamlandığını söyledi.

Pekel: “Belediyemize bağlı Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri yaz sezonu boyunca kentimizin dört bir yanında ihtiyaç duyulan mahallelerimizde yol yapım ve onarım çalışmalarını eksiksiz bir şekilde sürdürdü. Halen birçok noktada bu çalışmalarımız devam ediyor. Bunun dışında Belediye Hizmetlerimiz içerisinde önemli bir yer tutan Kayacık Mahallesindeki çalışmalar, ekiplerimizin hafta sonlarında dahi yoğun bir tempoyla görevlerini yerine getirmesiyle yepyeni yollar, cadde ve sokaklar ortaya çıktı. Uzun yıllar belediyecilik hizmetlerinden yeteri kadar faydalanamamış olan bu mahallelerimizde çalışmalarımız sonucunda daha temiz ve sağlıklı cadde ve sokaklar halkımızın hizmetine sunuldu” dedi.

 



tarik kayapalı
1.10.2013 21:17:20
Tebrikler başkanım, hizmet bandırma`nın her yerine ulaşmalı, 600 evlerin orta kısmına, hem bursadan gelirken, hem de 600 evlerden karşı yöne girişi sağlayacak, ışıklı kavşağı ancak sen getirirsin.

ahmet turan
2.10.2013 16:13:09
tebrikler. bandırma bandırma olalı böyle hizmet görmemişti.

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı