Pekel`den Eğitime destek

Pekel`den Eğitime destek

BAŞKAN SEDAT PEKEL`DEN BELEDİYE EĞİTİM DESTEK EVİ ÖĞRENCİLERİNE TAM DESTEK

Bandırma Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Eğitim Destek Evi’nin yeni dönem çalışmaları aralıksız sürüyor. Kurslara devam eden öğrencilere, ders programına destek amacıyla yardımcı ders ve test kitapları dağıtıldı.

Belediye nikah salonu binasında bulunan sınıflarda hizmet veren Bandırma Belediyesi Eğitim Destek Evi, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da öğrencileri sınavlara iddialı biçimde hazırlıyor.

Belediye Başkanı Sedat Pekel, eğitimde fırsat eşitliğine katkı sağlamak amacıyla, ekonomik sıkıntılar nedeniyle dersanelere gidemeyen çocuklarımıza ücretsiz olarak sınavlara hazırlık kursu verilen Eğitim Destek Evine bu yıl 120 öğrencinin devam ettiğini söyledi.

Yedi öğretmen tarafından ortalama yirmişer kişilik sınıflarda ders verilen Eğitim Destek Evi’nin bu yıl da çok ciddi başarılar hedeflediğini dile getiren Sedat Pekel: “Öğrencilerimizi en iyi biçimde sınavlara hazırlayabilmek için ciddi bir çaba içindeyiz. Elimizdeki olanakları en verimli biçimde kullanarak çocuklarımızın elinden tutuyoruz. Onlara standartların üstünde bir dersane eğitimi sunuyoruz. Kurslarımıza devam eden tüm öğrencilerimize, çalışmalarında yardımcı olmak üzere ders ve test kitapları da dağıtıyoruz. Bu kitapların öğrencilerimize ciddi yararı olacağına inanıyorum” dedi.

Eğitim Destek Evi’ne devam eden çocuklarımızın başarılı olacaklarına inandığını vurgulayan Başkan Pekel, bu yıl Edincik ve Erdek’ten de öğrencilerinin olduğunu sözlerine ekledi.

 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı