Pekel`den ince davranış

Pekel`den ince davranış

Bandırma Belediyesi Kadın Personelini ziyaret eden Belediye Başkanı Sedat Pekel, çalışanların Emekçi kadınlar Gününü kutladı ve çiçek hediye etti.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında ilk olarak Bandırma Belediyesi Kadın Personelini ziyaret eden Belediye Başkanı Sedat Pekel, çalışanların Emekçi kadınlar Gününü kutladı ve çiçek hediye etti.

Başkan Pekel ayrıca belediye’de bulunan vatandaşlara da çiçek hediye ederek 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladı.

Öte yandan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ile ilgili bir mesaj yayınlayan Belediye Başkanı Sedat Pekel, eşitlik ilkesi çerçevesinde hak ve özgürlüklerini adil biçimde kullanıldığı, kadınlarımızın yönetimin her aşamasında daha çok temsil edildiği bir dünyada yaşamak dilekleriyle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladı.

KADINLAR GÜNÜNDE KENT İÇİ ULAŞIM ARAÇLARI TÜM KADINLARIMIZA ÜCRETSİZ

Kent içi ulaşım araçları 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde tüm kadınlarımıza ücretsiz olarak hizmet veriyor. Uygulama kapsamında her yaştan kadın vatandaşımız gündüz 06.00 ile gece 24.00 saatleri arasında ücretsiz olarak tüm halk otobüslerinden faydalanabiliyor.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününe özel olarak gerçekleştirilen hizmet hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Sedat Pekel, böylesine özel bir günü kadınlarımız için daha da anlamlaştırmak adına Ulaşım Aş ile birlikte Kent içi ulaşım araçlarının tüm kadınlarımıza ücretsiz olarak hizmet verdiğini söyledi.

 



  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli