Petrol İş ten Kültür Hizmetlerine devam

Petrol İş ten Kültür Hizmetlerine devam

Petrol İş Sendikası, Emek Mücadelesini, Kültür hizmetleri ile taçlandırıyor.

Kentin yerel dinamiklerinden Petrol İş Sendikası, emek mücadelesindeki başarısına sosyal ve kültürel etkinliklerinide kattı.

Kurumsal kimlik içinde büyük bir aile olmayı başaran ender kuruluşlardan birisi olan Petrol İş sendikası, kültür hizmetleri programı çerçevesinde süre gelen Tiyatro grubuna bukez şiir gurubunu kattı.

Petrol İş sendikası "Yersiz Yurtsuzlar " tiyatrosu organizasyonunda bu gece Barış Manço Kültür Merkezinde gerçekleştirdiği "Dillerden, Gönüllerden Şiir." dinletisi için bir araya geldi.

Barış manço Kültür Merkezi salonlarının hınca hınç dolu olduğu Şiir gecesi finalinde söz alan sendika başkanı İsmail Kayan, sanat ve sanatçının eli öpelisi şahsiyetler olduğunu, bu toplumun özgürleşme noktasında yol gösterici olan tüm sanatçılara saygı ve minnet duyduğunu söyledi.

Başkan İsmail Kayan, bir centilmenlik örnegi sergilerek programa katkı veren tüm amatör şiir dostlarına çiçek armağan ederek kutlarken, bir çiçek te eşine verdi.

Başkan İsmail Kayan, bir sendikacının eşi olmanın sorumlulukları olduğunu, bu anlamda kendisine büyük destek veren eşine teşekkür ederek şiir söyleşisine bir Padişah aneknotu ile katkıda bulundu.

/resimler/2017-1/19/0217375912696.jpg

 

 



  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu