Petrol-İş turnuvası başladı

Petrol-İş turnuvası başladı

Eski futbolcular ?gösteri maçı? yaptı

Petrol-İş Bandırma Şubesi´nin geleneksel duruma getirdiği ?Hüseyin Buğdaycı-Mustafa Demirbaş Halı Saha Futbol Turnuvası? başladı.

Livatya Duru Halı Saha Tesisleri´nde başlayan turnuvanın açılış törenine Eti Maden İşletmeleri Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürü Münir Yahşi, Petrol-İş Sendikası Bandırma Şube Başkanı İsmail Kayan, MHP Bandırma İlçe Başkanı Yurttaş Bakkal, Eğitim-İş Bandırma Temsilciliği Başkanı Kadir Taylan da katıldı.

Açılış töreninde konuşan Petrol-İş Sendikası Bandırma Şube Başkanı İsmail Kayan, ?Biz, yalnız sendikal mücadele vermekle yetinmeyerek sosyal sorumluluk projelerine de öncülük yapıyoruz. Neden Hüseyin Buğdaycı-Mustafa Demirbaş adına turnuva diyorsanız, onu da şöyle açıklamak isterim. Bu isimler semboliktir. Kaybettiğimiz diğer tüm çalışanlarımızı rahmetle anıyorum. Spor, barış, kardeşlik, dayanışma ve mücadele demektir? dedi.

/resimler/2018-4/16/2105166046178.jpg

Turnuvanın açılışında Etispor´un eski futbolcularından oluşan gösteri maçı oynandı.

Ardından turnuvanın ilk maçı oynandı.

Eti Maden Bor ve Asit Fabrikaları´ndaki birimler arasında düzenlenen turnuva 17 takımın katılımıyla, üç grupta oynanacak turnuva, 14 Mayıs 2018 günü yapılacak final maçlarıyla sona erecek.

Turnuvada hakemlikleri Şenay Aydın ve İlhan Pıravadılı yapıyor.  Önder BALIKÇI

/resimler/2018-4/16/2105542765662.jpg



Anahtar Kelimeler: Petrol turnuvası başladı
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu