Petrol-İş futbol turnuvasında da adını neonlara yazdırdı

Petrol-İş futbol turnuvasında da adını neonlara yazdırdı

Etispor'un merhum futbolcuları Hüseyin Buğdaycı ile Mustafa Demirbaş anısına düzenlenen 18. futbol turnuvası başarıyla sonuşlandı.

Çalışma hayatı kadar sosyal aktiviteleri ile adından söz ettiren Petrol İş sendikası, bir dönem kurum futbol takımı Etispor'da futbol oynamış merhum Hüseyin Buğdaycı ile Mustafa Demirbaş adına gelenekselleştirilen 18. Futbol turnuvası final müsabakaları ile sona erdi.

Livatya Duru spor tesislerinde gerçekleşen turnuvada Memurlarspor ile Boraks işletve 3 ve 4 lük, Asit Borik işletme ile Asit Borik Bakım ise final oynadı.

Büyük ilgi gören Hüseyin Buğdaycı, Mustafa Demirbaş anısı 18. futbol turnuvasıAsit Borik İşletme'nin Şampiyonluğu ile noktalanırken Asit Borik bakım 2. oldu.

Merhum Hüseyin Buğdaycı'nın kızı Yağmur Bağdaycı ile Mustafa Demirbaş'ın eşi Demirbaş, Etimaden işletme müdürü Ramazan Artun, İşletme Müdür Yardımcısı Mete Yavuz, Bağfaş Genel Müdür yardımcısı İbrahim Ünal, Etispor Genel kaptanı Sezai Alkan final karşılaşmaları ardından şampiyon Asit Borik İşletme ile 2, 3 ve 4.cülük kupalarını takım kaptanlarına teslim ettiler.

Kupa töreninde konuşan Petrol İş Sendikası Bandırma Şube Başkanı İlyas Satırlı, Petrol İş sendikası olarak 18 yıldır yapılagelmekte olan Futbol turnuvasının işletmeler arası birlik ve beraberliği sağlamanın yanı sıra yaşamdan göç eden iki değerli isim Hüseyin Buğdaycı ve Mustafa Demirbaş'a olan vefa borçlarının ödendiğini söyledi.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı