Petrol İş´ten muhteşem gösteri

Petrol İş´ten muhteşem gösteri

Petrol İş, eylemsel mücadelesini, spor ve sanatta´ da kabul ettirdi.

Petrol İş sendikası eylemsel mücadeledeki başarısını sanat ve spora taşıdı. Bir biri ardına düzenlenip gelenekselleştirilen ?Hüseyin Buğdaycı? futbol turnuvalarından sonra şimdide sanatsal alanda tiyatro faaliyeti ile adından söz ettiren Bandırma Petrol İş şubesi, Bandırma Belediyesi Festival öncesi yerel şenlikler programı içinde yer aldığı dört etkinlikten ilki ?Haybeden gerçek üstü konuşmalar? adlı sahne oyunu, bu akşam sahne alan ?Erkek Güzeli? adlı oyun ile devam etti.

Petrol İş iki sahne oyunu ardından 16 Mayıs Salı bugün saat 19.40 ta sahil bandında ?Tango Wals? gösterisi ile etkinliklerine devam ederken 17 Mayıs çarşamba günü de yine sahil bandında saat 20.15 te ?İzmir yöresi halk oyunları? ekibi gösterisi ile sanatseverlerin hizmetinde olacak.

/resimler/2017-5/15/2320310455871.jpg

?ERKEK GÜZELİ? ne AYAKTA ALKIŞ

Uzun soluklu sanat etkinliklerinin yerel star´ı Petrol İş Sendikası, Tiyatro topluluğunu gerçekleştirdiği iki sahne oyunu ile büyük alkış topladı.

Petrol İş Tiyatro grubu önceki gece sahnelediği ?Haybeden gerçek üstü konuşmalar? adlı oyunun ardından bu gece Barış Manço Kültür Merkezinde sahneye koyduğu ?Erkek Güzeli? izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi.

Gülmekten akan gözyaşlarına mendil yetiştiremeyen sanatseverler, oyun sonunda başarılı sanatçıları ayakta alkışladı.

/resimler/2017-5/15/2321159831721.jpg

BAŞKAN İSMAİL KAYAN ?EMEK ve SPOR MÜCADELEMİZİ, SAHNE MÜCADELEMİZLE TAÇLANDIRDIK.?

Petrol İş Sendikası kültür hizmetleri dalında çalışmalarını ?Haybeden gerçek üstü konuşmalar? ve ?Erkek Güzeli? adlı oyun ile taçlandıran tiyatro gurubunu kutlayan Başkan İsmail Kayan, ?Biz sadece emek mücadelesinde değil, spor ve kültür faaliyetlerindeki mücadelemizi de halkla paylaşıyoruz. Biz bir bütünüz.? Dedi.

/resimler/2017-5/15/2322309676920.jpg

Sahne Etkinliklerinin perde gerisindeki başarılı ismi "Hicran organizasyon" Bandırma da sahne alan "Erkek Güzeli" ni hazırlamak üzere Bursa´dan geldi.

"Hicran" organizasyon "Erkek Güzeli" sahnelenirken perde gerisinde makyaj´dan kıyafete tün hazırlığı gerçekleştirmekle görevliydi.



Anahtar Kelimeler: Petrol muhteşem gösteri
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli