Petrol İş Turnuvası başladı.

Petrol İş Turnuvası başladı.

14. Geleneksel (Hüseyin Buğdaycı ve Mustafa Demirbaş) anısına Petrol İş Halı Saha Turnuvası başladı.



14. yıldır Geleneksel olarak yapılan Hüseyin Buğdaycı anısına halı saha futbol turnuvası geçtiğimiz yıl vefat eden eski Etispor futbolcusu ve çalışanlarından Mustafa Demirbaş(Şıkıdım) da ilave edilerek ``Hüseyin Buğdaycı & Mustafa Demirbaş anısına Petrol İş Halı Saha Turnuvası başladı.

Turnuvanın başlama vuruşunu yapan Petrol İş sendikası Bandırma şube Başkanı İsmail Kayan, 13 yıl başarı ile düzenlenen, ancak önceki yıl vefat eden eski futbolcu ve çalışma arkadaşları Musatafa Demirbaş`ında eklenmesi ile bu yıl  14.nü düzenledikleri Turnuvaya iki değerli Etispor futbolcusunun ismini verdiklerini, amaç ve hedeflerinin sadece iş yerinde değil toplumsal barışın toplumun her katmanında yaşanması adına katkı vermek amacıyla düzenlendiğini söyledi.

Başkan Kayan, bu vesile ile iki önemli Etispor ve çalışanı arkadaşlarını da bu vesile ile anarak onları hayır ve dua ile yağdetme fırsatını bulduklarını söyledi.

4 grupta eşleşme yapılan turnuvaya 15 takım katıldı. Turnuva 28 Mayıs`ta oynanacak final karşılaşmaları ile tamamlanacak.



  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli