Petrol İş Turnuvasında Şampiyon BAGFAŞ

Petrol İş Turnuvasında Şampiyon BAGFAŞ

19. Geleneksel petrol İş Sendikası “Hüseyin Buğdaycı & Mustafa Demirbaş” Halı saha futbol turnuvası Bagfaş’ın şampiyonluğu ile son buldu.

16 Ekim’de 4 grupta 14 takımın katılımı ile start alan 19. Geleneksel petrol İş Sendikası “Hüseyin Buğdaycı & Mustafa Demirbaş” Halı saha futbol turnuvası Bagfaş’ın şampiyonluğu ile son buldu.

2.Labaratuar, 3. Sülfirikasit ve Centilmen takım ise Hidrojen Peroksit seçildi. Turnuvanın gol kralı Hidrojen Peroksit’den Ersel Oğuz’un olduğu kupa töreninde her zaman olduğu gibi bu kez de Hüseyin Buğdaycı’nın eşi Fatma Buğdaycı ile Mustafa Demirbaş’ın eşi Aysun Demirbaş’a vefa çiçeklerini Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur verdi.

Turnuva’da centilmen takım seçilen Hidrojen peroksit’in ödülünü Ahmet Borancı, 3.olan Sülfirikasit’in ödülünü Mehmet Kaya, 2. Olan Labaratuarın ödülünü İbrahim Ünal, Gol kralı Ersel Oğuz’un ödülünü Haluk Koşer verdi.

Tesis ve işletme adına Ömer Durusoy’a eski Başkan İsmail kayan, Hakem Ramazan Aymaz’a Uygur Kaya, Sağlıkçı Bülent Karaman’a ise Niyazi Recep Acethan tarafından ödülleri verilirken turnuvanın şampiyonu Bagfaşspor şampiyonluk kupasını Petrol İş sendikası genel başkanı Süleyman Akyüz’ün elinden aldı.

Genel başkan Akyüz yaptığı açıklamada kurumsal anlamdaki performansın birlik ve beraberlikten geçtiğini, bu birlikteliğin her alanda sürmesi gerektiğini vurguladı.



Anahtar Kelimeler: Petrol Turnuvasında Şampiyon BAGFAŞ
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı