Petrol İş'te nöbet değişimi

Petrol İş

Başkan İlyas Satırlı'nın 46 oy aldığı seçimleri Tuncay Topuz 53 oy ile kazandı.

Ülkenin önde gelen çalışma hayatı örgütü Petrol İş, Bandırma şubesi bugün Grand Asya Hotel salonlarında gerçekleştirdiği 20. olağan genel kurul ile 2022-2025 dönemi yeni yönetim kurulunu belirledi.

880 üyesi, 100 delegesi bulunan Bandırma Petrol İş sendikasının 20. olağan genel kurulunda Divan Başkanlığına Petrol İş Genel Sekreteri Salih Akduman, Divan Başkan yardımcılıklarına ise,  Petrol İş Bursa şube başkanı Ersin Birgül, Petrol İş Trakya şube Başkanı Mehmet Kaya, Petrol İş Gebze şube Başkanı Eyüp Akdemir ve Petrol İş Sendikası Kocaeli şube başkanı Nesimi Yetişoğlu getirildi.

Başkan İlyas Satırlı ile Tuncay Topuz'un seçime girdiği 20. olağan genel kurulda konuşan Genel Başkan Süleyman Akyüz önemli mesajlar verdi. Yaklaşık 50 dakika kürsüde kalan Akyüz büyük bir dikkatle izlendi.

Zaman zaman hararetlenin konuşmalar, salon kürsü diyalogları yüksek perdeden salona taşınsa da,  tecrübeli divan başkanı Salih Akduman tecrübesi ile ortamı yatıştırdı. 

Raporların okunması, onanması ardından geçilen seçimlerde ise bir üyenin görev dolayısı ile şehir dışında olma mecburiyeti 100 delegeden 99 delegenin seçime katılması ile gerçekleşti.

Petrol İş 20. olağan genel kurulu akşam saat.17.oo de seçim sandığının açılıp, gizli oylamanın açık tasnifi sonucu Tuncay Topuz'un alternatif listesi 53 oy, Başkan İlyas Satırlı'nın listesinin ise 46 oy aldığı tespit edildi.

Bu durumda 4 yıl Önce İsmail Kayan'a karşı seçimi kazanarak Sendika'nın Başkanlığına getirilen İlyas Satırlı 4 yıl aradan sonra gerçekleşen 20. olağan genel kurulda 7 oy ile Başkanlığı Tuncay Topuz'a teslim etti.

İŞTE PETROL İŞ SENDİKASININ YENİ YÖNETİMİ

Başkan Tuncay TOPUZ

Başkan Yardımcısı Ahmet KINAY

Başkan Yardımcısı (mali) Yalçın KARACAOĞLU

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Cevat USTA - Haluk CİHAN

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ

Gökhan KARAOĞLU - Samet ŞEREN - Volkan AKA - Kubilay POLAT - Nihat ÜÇKAN

DENETİM KURULU ASIL 

Osman KURT - Fehim KARAKUŞ - Semih EKER 

DENETİM KURULU YEDEK

Mehmet GEYİKLİ - Nebi ERSİN - Ahmet KIYICI

DİSİPLİN KURULU ASIL

Cafer Can DİLER - Mehmet AYDIN - Bayram SARICA 

MERKEZ KURULU DELEGELERİ

Tuncay TOPUZ - Ahmet KINAY - Hüseyin ŞENGÜL - İsa LÂÇİN - Berkay ERŞAYAN - Cafer Can DİLER - Yılmaz DEMİREL - Berkay ÇALIŞKAN - Bilal İNCE - Bekir ÖZMEN - Mücahit ÜÇKAN - Ali ERDOĞDU



Anahtar Kelimeler: Petrol ' nöbet değişimi
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı