Petrol İş'ten 4 ekip deprem bölgesinde

Petrol İş

Petrol İş Sendikası gıda yüklü yardım tırları ile birlikte 40 kişilik 4. arama kurtarma ekibini sevk etti.

Emeğin günü Petrol İş Sendikası asrın deprem felaketinde bir Can'a dokunup hayat kurtarma adına başlattığı gıda ve 40 kişilik arama kurtarma ekibinin 4. grubunu bölgeye sevk etti.

BAŞKAN TUNCAY TOPUZ; “YARALARIMIZI DAYANIŞMAYLA SARACAĞIZ”

Asrın felaketi 7.7 lik depremin yarattığı acıları bir nebze olsun azaltmak adına verilen çabaların içinde yer alan Petrol İş Sendikası, gıda Tır'larının yanı sıra bugün 40 kişilik yeni bir arama kurtarma ekibinin daha deprem bölgesine gönderildi.

Petrol İş Sendikası Şube Başkanı Tuncay Topuz; 

"Gün birlik olma, dayanışma içerisinde olma günüdür. Yaraların sarılması için işçi sınıfının dayanışma gücünü depremin etkilediği tüm şehirlerimizde seferber ediyoruz.

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş’ta ardın ardına meydana gelen iki deprem neticesinde birçok insanımızı yitirmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Ancak, gün birlik olma, dayanışma içerisinde olma günüdür. Yaraların sarılması için işçi sınıfının dayanışma gücünü depremin etkilediği tüm şehirlerimizde seferber ediyoruz.

Sendikamız Merkez Yönetim Kurulu koordinasyonuyla deprem bölgesine yardımlarımızı ulaştırmaya başladık. İçerisinde başta temel gıda, su, battaniye, çocuk bezi ve maması, hijyen maddeleri olmak üzere öncelikli ihtiyaçları kapsayan yardım tırı bu sabah itibariyle deprem bölgesine ulaşmış durumda.

Sendikamızın Genel Merkez ve şubeleri aracılığıyla yardım göndermeye ve depremzedelerle dayanışmaya devam edecektir.

Bu vesileyle hayatını kaybedenlere insanlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyor, tüm vatandaşlarımıza ve üyelerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." dedi.



Anahtar Kelimeler: Petrol ' deprem bölgesinde
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı