Petrol İş'ten büyük başarı

Petrol İş

Zor günde işveren' in yanında olan Petrol iş, toplu sözleşmede engelleri aştı.

Zor günlerinde işveren, Bagfaş'ın yanında duran Petrol İş sendikası, toplu sözleşmede mükafatını gördü. Ankara'da süre gelen toplu sözleşmele görüşmelerinde tarafların uyum içinde olması, Bağfaş çalışanlarını mutlu etti.

Toplu sözleşme görüşmelerinin imzalanması ardından yazılı bir açıklamada bulunan Petrol İş sendikası bandırma Şube başkanlığı; 

"Bandırma Şubemizin yeni örgütlenmiş olduğu Bagfaş Gübre Fabrikaları A.Ş. işyerinde toplu iş sözleşmesi  21 Ekim 2021 tarihinde Petrol-İş Genel Merkezimizde imzalandı.
 Yeni örgütlendiğimiz Bandırma Bagfaş Gübre Fabrikaları A.Ş. işyerinde çalışan ve sendikamıza üye olan arkadaşlarımızın toplu iş sözleşme farkları ve zamları 01 Temmuz 2021 tarihinden geçerli olacak şekilde 21 Ekim 2021 Perşembe günü Petrol-İş Sendikası Genel Merkezimizde Bagfaş işverenimiz ile imzalanmıştır. 
 Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerine;  Petrol-İş Sendikası Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Genel Sekreterimiz Salih Akduman, Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda, Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut, Bagfaş Gübre Fabrikaları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Aza Yahya Kemal Gençer, Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Ünal, Genel Müdür Yardımcısı İpek Gençer, Personel Müdürü Serkan Kayın, Bandırma Petrol-İş Sendikası Şube Başkanımız İlyas Satırlı, Şube Başkan Yardımcılarımız Ayhan Çetin ve Gökhan Yavaş (Mali), Bagfaş işyeri temsilcilerimiz Erdinç Yapıcı, Hakan Özakbaş ve Mert Ak katılmışlardır.
 Bandırma Gübre Fabrikaları A.Ş. - BAGFAŞ, 1969 yılından beri Bandırma’da faaliyet gösteren ülkemizin en önemli gübre fabrikalarından birisidir. Türkiye’de ve dünyada aynı sahada hem fosfatlı hem de nitratlı kimyevi gübre üreten tek sanayi kompleksidir. 770 bayisi ve Avrupa’ya yaptığı ihracat ile sadece Bandırma’nın değil Türkiye ve dünyanın en önemli markalarındandır.

 BAGFAŞ, sadece faaliyet gösterdiği işkoluna ve Bandırma’ya değil, ülkemiz sanayisine ve tarımına yıllardır büyük katkılarda bulunmaktadır. Ürettiği katmadeğer ve yarattığı istihdamla hem ekonomiye hem de Bandırma’ya fayda sağlamaktadır.  Bagfaş işyerinde Petrol-İş Sendikası olarak örgütlendiğimiz için hem gururluyuz,hem de onurluyuz. Bagfaş İşverenimize de buradan teşekkürlerimizi sunar, Petrol İş Sendikası Genel Merkez Yönetim Kurulu Başkanlarımıza, Toplu İş Sözleşme Uzmanlarımıza ve Yönetim Kuruluma desteklerinden dolayıda teşekkür ederiz. 

 İmzalanan toplu iş sözleşmesinin Bagfaş işyerinde çalışan ve Petrol-İş Sendikası ailesine katılan  tüm arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ederiz. 
Kamuoyuna Saygı İle duyurulur."
Saygılarımızla,
Bandırma Petrol-İş Sendikası Şube Yönetim Kurulu Adına
Şube Başkanı İlyas SATIRLI



Anahtar Kelimeler: Petrol ' büyük başarı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı