Petrol İş`ten geleneksel gece

Petrol İş`ten geleneksel gece

Emek platformunun en istikrarlı kanadı Petrol İş geleneksel dayanışma gecesinde emekliye ayrılan 56 üyesini taltif etti.


PETRO iŞ GELENEKSEL DAYANIŞMA GECESİ paylaşan: zeki-karadeniz-332

Bandırma`da çalışma hayatına yön veren Emek Platformunun öncü gücü Petrol İş sendikası gelenekselleştirdiği danaışma gecelerinin birisini daha gerçekleştirdi.

Pehlivanlar düğün salonundaki geleneksel gecede Petrol İş çalışma hayatı yanı sıra emek platformu sendika temsilcileri, CHP, MHP ve Sadaadet partisi temsilcileri, Belediye başkanı Dursun Mirza, Milletvekili Namık Havutça hazır bulundu.

Gecede konuşan Petrol İş sendikası Bandırma Şube başkanı İsmail Kayan aşını ve işini koruyan, devletine milletine sahip çıkan anlayışı ile hep emeğin yanında olan Petrol İş sendikası olarak emekliye ayrılan 56 çalışanına veda ettiklerini ancak kendilerinin aralarından sadece mesai anlamında ayrıldıklarını, bundan sonraki eylem ve direnilerinde kendilerini yanlarında görmek istediklerini söyledi.

Petrol İş dayanışma gecesinde daha sonra bugüne kadar yapılan demokratik mücadelelere ilişkin vizyon gösterisi yapıldı.

Şiirlerin okunması ile devam eden gecede Petrol İş sendikası Anatorya Halk Dansları grubu gözteri yaptı.

Daha sonra Etimaden ve Bağfaş`tan emekliye ayrılan 56 kişi geleneksel ödülle ödüllendirildiler.

Ödül takdiminde bulunan Petrol İş genel merkez mali sekreteri İbrahim Aydoğan, Harp İş Balıkesir şube başkanı ve Türk İş Balıkesir il temsilcisi, Beleldiye Başkanı Dursun Mirza ve Milletvekili Namık Havutça birer konuşma yaptılar. 




  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı