Petrol-İş`ten mesleki eğitim

Petrol-İş`ten mesleki eğitim

Petrol-İş sendikası üyeleri eğitim seminerine katıldı.

 

Adı, aktif sendikalar arasında öncü Bandırma Petrol-İş sendikası bilinçli üyenin iş yeri ve yaşamsal mücadelesinde farkındalık yaratacak bireyler olma noktasında eğitime tabi tuttu.

Petrol-İş sendikası Bandırma Şubesinde gerçekleşen eğitim seminerine Genel Merkez Örgütlenme ve eğitim sekreteri Nimetullah Sözen, Petrol-İş Sendikası Eğitim uzmanları, Erhan Kaplan konuşmacı olarak katıldı.

Genel Merkez Örgütlenme ve eğitim sekreteri Nimetullah Sözen, çalışma hayatında emekçi için işyeri ve haklarını savunan sendikal hareketin büyük önem arz ettiğini, nitekim Bandırma yaşanan sorunun işveren tarafından Borların özelleştirilmesine ilişkin takvimi hayata geçirmek için büyük çaba sarf edildiğini, Borların stratejik bir ürün olması nedeni ile ulusal üretiminin devam etmesi noktasında verilen çabada Bandırma şubenin büyük payı bulunduğunu söyledi.

Sözen, bu anlamda üretimdeki performansın mücadele katında da dayanışma içinde sürdürülerek Türkiye`nin geleceği adına büyük önem arz eden Bor`ların özelleştirilmemesi noktasındaki mücadelenin devam etmesini istedi.

Petrol-İş Bandırma Şube Başkanı İsmail Kayan, özellikle hafta sonları gerçekleştirmeyi planladıkları eğitim seminerlerinin bilinçli emekçi profilini gerçekleştirmek anlamında önemli bir adım olduğunu bu seminerlerin devam edeceğini söyledi.



Anahtar Kelimeler: Petrol-İş`ten mesleki eğitim
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu