Pide, Lahmacun ve Kebap Dünyasının mega star'ı kepenk indirdi.

Pide, Lahmacun ve Kebap Dünyasının mega star

Bandırma'da üç ayrı şubede 50 ye yakın çalışanı bulunan TURKUAZ Pide-Lahmacun-Kebap işletmeleri CORONAVİRÜS kapsamında faaliyetine ara verdi.

Merkezi Bandırma'da bulunan Kebap, Pide ve Lahmacun işletmeleri TURKUAZ Koronavirüs önlemleri kapsamında faaliyetlerine ara verdi.

Mehmetçik Caddesi, Kayacık Caddesi ve Paşakonak 1029 sokak'da faaliyet gösteren TURKUAZ Pide-Lahmacub ve Kebap salonları işletmecisi Bayram Özdemir tarafından yapılan açıklama ile bugün itibarı ile faaliyetlerini durdurdu.

 

Bayram Özdemir , bir çok işletmenin paket servisi ile faaliyetini son noktaya taşımak istemesindeki çabasına saygı duyduklarını, 50 dolayındaki çalışanı ile kapsamlı faaliyet gösteren TURKUAZ işletmelerinin, yoğun müşteri hareketi içinde alınan hizjen koşullarını riske etmek istemedikleri için kapatma kararı aldıklarını açıkladı.

Bayram Özdemir, her geçen gün yükselen etkinin bir an önce elimine edilmesi noktasında, herkesin kendi olanakları çerçevesinde önlem alması gerektiğini vurgulayarak "Bu önlemlerin zaman açısından uzaması esnaf üzerindeki olumsuz etkisini arttıracaktır, açıklanan ekonomik pakette bu anlamda her hangi bir madde görmedik, umarız küçük esnafı gözetecek önlemler hayata geçirilir." dedi..



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli