Piknik ve Gezinti alanları 10 gün yasak

Piknik ve Gezinti alanları 10 gün yasak

(COVID-19) Pandemi süreci “PİK” dönemi zorunlu yasakların kapsamını genişletti.

Koronavirüs (Covıd-19) ile Pandemi mücadele sürecinde bilimsel tanımlama ile virüs’ün PİK yaptığı süreç olarak tanımlanan 18-28 Nisan tarihleri sürecinde 18-19 Nisan’dan sonra 23-24-25-26 Nisan Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri zorunlu evde kalma süreci uygulanması yanı sıra önleme ilişkin yerel belediyelerde aldıkları bir dizi kararları açıklamaya başladı.

Buna göre Bandırma belediyesinden yapılan açıklamada 18 Nisan-28 Nisan tarihleri arasında kent çevresinde gezinti, spor ve piknik amaçlı kullanılan Balcı Çamlığı, Ziraat Bahçesi-Atatürk parkı, Erdek yolu eski ikmal bölüğü çamlığı ve Livatya her türlü kullanıma kapatıldı.

Asıl amacın Pandemi mücadelesinde PİK dönemine giren (COVID-19) ‘un bir an önce devresini tamamlaması adına Bandırma’da her türlü toplu bulunma nokta olarak kullanılan alanlar böylece 10 gün süre ile her türlü kullanıma kapatıldı.

Bilindiği üzere Bandırma Belediyesi daha önce bu anlamda Cumhuriyet alanında uyguladığı barıyer sistemi ile meydanı gezintilere kapatmıştı.



Anahtar Kelimeler: Piknik Gezinti alanları yasak
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı