PİYANGO GİBİ PENALTI

PİYANGO GİBİ PENALTI

Penaltı piyango gibiydi ama maalesef fazla sevinemedik.

Top, karambol de Menemenli bir oyuncunun koluna değince kazanılan penaltı bana göre piyango gibiydi. Ancak sevincimiz sadece 1 dakika sürdü. Son 10 dakika adeta tek kale oyunumuz netice vermeyince de beraberliğe razı olduk.

Haftaya oynayacağımız Bursaspor’un çok genç oyuncuları var; genç takımımızda bulunan kaliteli oyuncularımıza daha çok yer verilmeli…

Maça Bandırmaspor çok iyi başladı. Öyle hızlı ve baskılı oyuna başladı ki gol adeta ben geliyorum dedi. Gelmekte de gecikmedi zaten. Del Valle’nin çok güzel ortasını Hakan kafa ile çok iyi değerlendirdiği zaman henüz 7. dakikaydı.

Oyunun başında kazanılan gol Bandırmaspor’u rahatlatırken baskılı oyunumuza 2. bir gol atarak galibiyet ile süslenmesi beklendi ama olmayınca olmuyor işte. Karşılaşma golden sonra dengelendi. Bandırmaspor hırslı ve etkili oyununu Menemenspor sertlikle durdurmaya çalıştığı sırada başta Pote olmak üzere Doğan Can gibi bazı oyuncularımız kendilerini sık sık yerde bulmaya başladı.

Yenilen 2 golde kalecimiz Gökhan’ın bir hatası yoktu. Bandırmaspor galibiyet için çok iyi mücadele etti. Özellikle yenilen beraberlik golünden sonra son 10 dakika adeta tek kale oynamasına rağmen art arda atılan şutlar Menemenspor’un kalabalık defansından geri dönünce 2-2 beraberliğe razı oldu. ERDEM ÖZCAN



Anahtar Kelimeler: PİYANGO PENALTI
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli