Piyanist Volkan´dan tatil repertuvarı

Piyanist Volkan´dan tatil repertuvarı

Kafkas Motel´in sevilen sanatçısı tatilcilerin göz bebeği oldu

 

Erdek´te tatil ve Turizm´in nitelikli kriterlere yükselmesinde önemli payı bulunan Kafkas Motel, her yaz olduğu gibi bu sezonda da müşteri memnuniyetini üst noktaya taşıma adına yaşama kattığı küçük farklılıklar tatilcilerden büyük takdir ve beğeni alıyor.

Kafkas Motel kendine özgü otantik konumunu temiz yatak ve çarşafla, donatmakla kalmayıp, mutfak kültürü ve çeşitli etkinlikleri ile tatilcilerine sıra dışı tatil olanağı sunuyor.

Kafkas Motel Bayram tatili ile birlikte start verdiği ?Kafkas Sıra Geceleri?nde sahne alan Piyanist Volkan Baydar ile ekiz kardeşi Şerif Baydar konuklarına yaşattıkları keyifli tatil akşamları nedeni ile takdir ve teşekkür alıyorlar.

Güçlü sezi, geniş repertuvarı ile adından Erdek´in ?Luciano Pavarotti? olarak bahsettiren Volkan Baydar her şeye rağmen huzuruna çıkıp felekten bir gece geçirmelerini sağladığı tatilci konuklarından, olası eksik ve hataları nedeni ile özür dilerken, alkış yağmuru ile ıslatılıyor.

Baydar, tatilcilere her seslenişinde en iyiyi yapma arzularından şüphe edilmemesini, ancak hatanın da kullara mahsus olduğunu hatırlatarak dinleyicilerinden özür dilemeyi ihmal etmiyor.

Erdek´in Luciano Pavarotti´si Volkan Baydar, programında ülke genelinde yaşanan terör olayları neticesi üzüntülerini de dile getirerek, yaşamını kaybeden şehitlere rahmet dilemeden geçmiyor.

Yaşamsal ritmin motivasyon kazanması, iş performansının artması noktasında insanların en büyük beklentisinin tatil olduğunu, kısa sürelerle sınırlı olan tatil programlarını en güzel şekilde geçmesi adına elinden gelen çabayı sarf ettiğini söyledi.

/resimler/2016-7/8/1556358821916.jpg



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı