Plaj hareketliliği başladı

Plaj hareketliliği başladı

Erdek'te yeni sezon kumsal hareketliliği ile başladı, tesislerde konaklama haftaya

Pandemi süreci ve yasakların bir biri ardına yürürlükten kalkması ile başlayan hareketlilik işletmeler bazındaki hijyen çalışmalarının yerini yavaş yavaş müşteri kabulü aldı.

Erdek, Avşa, Adalar ve Kapıdağ'ı çevreliyen yazlık konut sahipleri nerede ise %90 evlerine yerleşip yaz temizliğini yaparak kumsala indi.

Erdek ve Avşa'da konaklamaya ilişkin hazırlıklarını tamamlayan işletmeler ise bu hafta içinde son dokunuşlarını tamamladıkları işletmelerine 19 Haziran Cuma gününden itibaren müşteri kabulüne başlıyor.

Bu arada Erdek sahillerine hayat veren çay bahçeleri, Cafe ve Beach'lar bir bir faaliyete geçiyor. Cuğra'nın öteki yakası olarak tanımlanan Burhan Soydan çiftliği sahillerinde faaliyet gösteren üç Cafe& Beach hafta sonu pupa yelken sezonu açtı.

Özellikle gençlerin tercih ettiği Soydan Çiftliği sahilleri olabildiğince genişliği ile Pandemi kurallarına uygun tatil imkanı sağladığı görüldü. 

Çınar altı Beach & restaurant, Hocanın yeri Beach & Cafe ve Motto Beach & Cafe hafta sonundan itibaren yeni sezona kapılarını açtılar.



Anahtar Kelimeler: hareketliliği başladı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false