Planlı alanlar masaya yatırıldı

Planlı alanlar masaya yatırıldı

Planlı alanlar ile ilgili yönetmelikte yapılan değişiklikler görüşüldü.


PLANLI ALANLAR İLE İLGİLİ YÖNETMELİKTE YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER GÖRÜŞÜLDÜ

Belediye Başkanı Sedat Pekel, Bandırma Mimarlar Odası ile birlikte Ticaret Odası 4’üncü grup inşaatçıların düzenlediği Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliğinde yapılan değişikliklerin ele alındığı toplantıda yer aldı.

Başkan Pekel’in yanı sıra toplantıda Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı, Mimarlar Odası Başkanı Şerafettin Engüdar ve Bandırma’da faaliyet gösteren mimarlar ve inşaat mühendisleri katıldı.

Bandırma Ticaret Odası Konferans salonunda gerçekleşen toplantıda İmar yönetmeliğinde değişiklik yapan yeni yönetmelik ile ilgili ortaya çıkabilecek sıkıntıların giderilmesi amacıyla katılımcılar tarafından durum değerlendirmesi ve çözüm önerileri ele alındı. 

Belediye Başkanı Sedat Pekel, toplantıda yaptığı konuşmada Bandırma Belediyesi ‘nin ülkemizdeki birçok ile örnek oluşturmuş bir belediye olduğunu söyledi. Başkan Pekel; “İmar konusunda birçok belediyeden önde ilerlemekteyiz. Eksiklerimizi tamamlıyoruz. Kurumsal anlamada görüşlerimizi paylaştık yapmayı düşündüklerimizi ve planlarımızı sizlere aktardık. Önümüzdeki günlerde yönetmeliğin Bandırma’ya uyarlanması konusunda denetimlere önem vererek çalışmalarımız devam edecektir”  dedi.





  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı