Platonik aşk intiharı mı?

Platonik aşk intiharı mı?

Bandırma Paşakent mahallesinde meydana gelen olayda, genç adam bir adam kafasına sıktığı tek kurşunla intihar etti.

Olay Paşakent Mahallesi 1050 sokak üzerinde meydana geldi. Akşam mesai çıkışı evine giden evli ve 2 çocuk annesi F.Ç 1050 sokak üzerinde yolunu kesen 10 HT 455 plakalı otomobilin sürücüsü Selahattin Amak(46)nın kendisini zorla otomobiline bindirmek istemesi üzerine ‘’İmdat’’ istedi.

Çevreden yetişenlerin müdahalesi ile F.Ç isimli kadını bırakan Selahattin Amak, belinde silahı teşhir ederek kötü bir maksadı olmadığını, F.Ç’nin devam eden bir davasında şahit olmasını istediğini ifade etti.

1050 sokak üzerinde bir süre otomobilinde oturan Selahattin Amak, vatandaşların 155’e yaptığı ihbar sonucu olay yerine intikal eden polis ’in müdahalesine fırsat tanımadan belindeki silahı kafasına dayayarak intihar etti.

Polis olayla ilgili olarak yaptığı ilk sorgulamada, Selahattin Amak(46) nın pideci dükkanında çalışan F.Ç.ye aşık olduğu,  Kadından beklediği ilgiyi göremediği için, iş çıkışında kullandığı 10 HT 455 plakalı otomobili ile F.Ç.’nin yolunu kesip, kendisini zorla otomobiline bindirmek istemesi gelişmelerin başlangıcını oluşturdu.

Genç kadın otomobile binmeyi reddedip, çevreden yardım istemesi otomobilinin içinde intihar eden Selahattin Amak’ın Nur yapı olarak dış cephe inşaatçılığı yaptığı öğrenildi.

Savcılık olayla ilgili geniş çaplı soruşturmayı yürütüyor.

 

 



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli