?Play Off niye olmasın.?

?Play Off niye olmasın.?

Bandırmaspor´un yeni transferi Kıvanç Karakaş umutlu konuştu.

Spor Editörümüz Zeyyat Saygın, Bandırmaspor´un yeni transferi ön libero Kıvanç Karakaş ile konuştu.

Bandırmaspor´u İstanbul spor ile oynadığı karşılaşmada izlediğini belirten tecrübeli savunma oyuncusu, bu karşılaşmada eski tanıdığı büyüğü Bandırmaspor yöneticisi Galip Akgün´ü gördüğünü ve maç sırasında sohbet olanağı bulduğunu bu sohbetin kendi üzerindeki etkisinin Bandırma ya kadar gelmesine vesile olduğunu vurgulayan Kıvanç Karakaş ?İnşallah camia için, benim için, hayırlı olur.? Diyerek başladığı konuşmasında sezon başı kampı almadığı için biraz eksiği olduğunu, Bandırma ya geldiği 1 haftalık süre içinde her gün çift idman yaparak bir an önce takım performansını yakalamak istediğini söyledi.

Kıvanç Karakaş, Milli maç dolayısı ile verilen bir haftalık aranın kendi açısından fırsat olduğunu söyledi.

Bugün kadar formasını giydiği takımlarda çift libero, ön libero, yeri geldiğinde ise forvet arkasında oynadığını kaydeden Kıvanç Karakaş asıl yerinin ön libero olduğunu kaydetti.

Mağlubiyeti kabullenemeyen yapısından dolayı, Kırmızı kartlarla arasının olmadığını, zaman zaman kendisini kaybettiğini ancak bunu kırmızı kartla değil sarı kartlarla geçiştirdiğini açıkladı.

Beykoz´da profesyonelliğe geçtikten sonra Yalovaspor, Karşıyaka, Sivasspor, Urfa, Cizre, Urfa ve Eskişehir´den sonra Bandırma ya geldiğini kaydeden Kıvanç Karakaş kendisini keşfeden Antrenör olarak reha Kapsal´ın adını verdi.

?Bandırmaspor 2. Lig´den TFF 1. Lige çıkmış yeniş bir takım, yeni oluşum içinde, önce ligde yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz. Ondan sonra Play Off niye olmasın. Elbette şansımızı deneyeceğiz. İnşallah güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum.  Bu nedenle de şehrimizin taraftarını mutlu ederiz inşallah.? Dedi.

/resimler/2016-9/1/1806164373066.jpg



Anahtar Kelimeler: Play niye olmasın
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli