PLAY-OOOOOF !

PLAY-OOOOOF !

BANDIRMASPOR DENEME TAHTASI MI?

KÖTÜ OYNA AMA KAZAN...

İlk defa Türkiye Gruplarına kalan Bandırmaspor iyi oyuna rağmen kaybetti.

İlk defa katılıyorduk... Heyecanlıydık. Maç sonunda içimiz buruk, moraller bozuktu. Hayallerimiz ile skor çok farklı olunca üstelik mağlubiyet için sebep de bulamayınca sözün bittiği yere geldik. Ama bu futbol artık böyle olamaz! Kazanma alışkanlığını biran önce benimsemek gerek.. Grupların ilk maçında Evimizde mutlak galibiyet beklediğimiz Diyarbakırspor´a (Amed) bile mağlup oluyoruz. Bile diyorum çünkü rakibimizden  "kâğıt üstünde" her zamanki gibi oldukça üstündük. Yedekler ile sahaya çıksak bile. Üstelik tarihimizde ilk defa katıldığımız Türkiye Kupası gruplarına iyi başlama umudu ile buz gibi bir havada taraftarlar bu kadar ilgi göstermişken... Evimizde neden böyle oldu bilmiyoruz, bilemiyoruz. İzlediğimiz kadarı ile Bandırmaspor oyuna hakimdi bu yüzden, futbolculara ağır eleştiriler getirmekte haksızlık olur. Onlar da en az bizim kadar maç sonunda galibiyeti kutlamak istiyorlar ve bunu sahaya da yansıtıyorlar. Evet, ama eksik olan ne?

/resimler/2015-12/16/1814359784823.jpg

BANDIRMASPOR DENEME TAHTASI MI?

"Bandırmaspor iyi oynuyor ama kaybediyor " şeklinde açıklamaları kabul etmek artık mümkün değil kimse kusura bakmasın. Önemli olan kötü oyunda dahi kazanmayı bilmek. Bu noktada takımın teknik patronu Zafer BİRYOL´un tecrübesizliği artık sorgulanır hale gelmeli. Diyarbakır Sporif, maç boyunca kalemize bir buçuk pozisyon gelip iki gol bulabiliyorsa, ligde takımın gol yemediği maç yoksa artık radikal kararlar almanın vakti gelmedi mi sevgili Bandırmaspor kamuoyu? İstersen 90 dakika boyunca futbol resitali sergile galip gelemiyorsan anlamı ne? Ligde zirvenin 11 puan gerisinde kal, tarihinde ilk defa katıldığın kupada seyircin seni yalnız bırakmasın buna rağmen mağlup ol.

/resimler/2015-12/16/1817032912713.jpg

PLAY-OOOOOF !

Play-off´lara kalma iddiamız sürse de o platformda şansımız sadece sekizde 1 yani yüzde 12,5... Kaldı ki son 5 senedir play offlarda mücadele ediyoruz fakat hala aynı ligdeyiz. Bandırmaspor´un geç olmadan bir karar vermesi lazım. İyi oynayıp kaybetmek mi yoksa kötü oynayıp kazanmak mı? Çünkü hem iyi oynayıp hem de kazanamıyoruz...

/resimler/2015-12/16/1821195261464.jpg

 

 



sedat...
17.12.2015 11:31:17
Merhabalar,dün maçı izledim ,böyle bir rezalet yok..:( bu sezon futbolcu başına ortalama maliyetimiz 400,000.00.TL, 24 futbolcumuz var bu 9,600.000.00.TL eder.Bunun içinde;teknik ekip,personel ve genel giderler,primler,tff cezaları , vb yok? Rakip takımlarda futbolcu başına maliyet bizden çok düşük olduğu halde evimizde 3 puanı alıp gidiyorlar,demekki iyi şeyler yapmak için çok para harcamaya gerek yok Erhan başkanımız çok iyi niyetli,güleç yüzlü,kurumsallaşmaya önem veren bir yapıya sahip ve bunuda bandırma ve bandırmaspor için gerçekleştirmeye çalışıyor?.tecrübeli ,yerinde,düşük maliyetle üst seviyede fayda sağlayacak yönlendirmelere ihtiyaç var,tamam maddi güç olarak istediğiniz yardımı alabiliyorsunuz ama bunu faydalı kullanmıyorsunuz.. Rahmetli Turhan hoca en iyi kararınızdı,ama maalesef hocanın ömrü yetmedi? İlk yarı 0-2 bitmiş,murat uluç sakatlık sonrası ilk defa kadroya girmiş ve sen 2. Yarıya çift santforla başlamıyorsun,hemde bu ligde gol kralı olmuş birisin sayın hocam,ancak trübündeki 3 yardımcın maç esnasında kulübedeki yardımcını çağırıyor, kulubedeki yardımcın sana söylüyor onay veriyorsun ve çift santrofora geçiyorsun,dakika olmuş 74 , 16 dakikada ancak ısınır futbolcu, 90+4 ?de bağırmaya başlıyorsun.. İyi bir insansın,iyi futbolcuydun ama bu yetmiyor maalesef,ilk hocalık deneyimin olmasına rağmen iyide para aldın ama ekibinle birlikte yetersizsin sayın hocam İbrahim Üzülmez yerinde bir karar olurdu bandırmasporumuz için?İkna edilebilirdi,şimdilik elazığda iyi gidiyor? Geçen sezon çok düşük maliyetle takım iyi futbol oynadı iyi sonuçlar aldı,Göztepe gibi üst düzey bir takımı orada 4-1 yendik,ama deneyimsizlik,psikolojik destek yoksunluğu ,yanlış ara transfer,vb nedenlerle şampiyonluğu kendi elimizle verdik.. Bir önceki sezon ,tayfun Bingöl,Kosovalı,hakkı ve Ahmet kuru gol rekoru kırdı sadece bu dört oyuncumuz 50 civarında gol attı,sonraki sezon sadece hakkı kaldı ama buna rağmen başarılı olduk. Mustafa ÇAPANOĞLU ve ekibi İsmail ERTEKİN´ den sonra bandırmasporumuzda 2.sezonu gören ilk ekipti,bence kalmalıydılar,başarının yolu istikrardan geçer çünkü,bugün adanademirsporda Osman hoca istifa ediyor ama futbolcular ve yönetim tekrar gelmesini sağlıyor,sonuç ne olur bilinmez ama ama bu bir birlikteliktir?. Mustafa hoca başka bir takımla anlaşmamışken yönetimimiz Mustafa hocayı değerlendirmeli ,en az 2 yıl çalışmalıki bu arada yönetimimiz ve başkanımızda tecrübe kazanır..Mustafa hoca ara transfer yapmadan mevcut kadro ile rahatlıkla devam eder,takımı tanıyor,şehri tanıyor ,ligi tanıyor,mesleğinde iyi bir donanıma sahip,mütevazi vb? Herşey bandırma ve Bandırmaspor için?.

Anahtar Kelimeler: PLAY OOOOOF
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false